0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (358 puan) tarafından
Bebeğim 10 aylık yeni 10 aylık oldu ona yürüme arkadaşı almayı düşünüyorum yürüteci Doktorlar önermediği için yürüteç almadık ama yürüme arkadaşıyla nasıl yürüyecek nasıl tutunacak dengesini nasıl sağlayacak yürüme arkadaşını tuttuğu zaman çok hızlı gitmeyecek mi tekerlekli olduğu için bana bu konuda fikirlerinizi söylerseniz sevinirim Teşekkürler

1 cevap

0 oy
tarafından
Bizim kız 9. Ayında tutuna tutuna yürümeye başladı şimdi tek parmak tutarak yürüyor ben de yürüme arkadaşı aldım hani en azından onunla yürür diye ben de o sıra işimi görürüm diye ama genelde önündeki oyuncaklarla oynuyor. Çok nadir tutup yürüyor. Sıkıldığında yine elimi tutup yürüyoruz öyle. Çok hızlı gidiyor ama tekerleklerine çift taraflı bant yapıştırırsan hızını yavaşlatır. 
(358 puan) tarafından
Benim bebeğim de elimizde tutarak yürütüyoruz ama sürekli ilgilenemiyorum Hani ondan dolayı yürüme arkadaşını düşündüm de bant yapınca ben tam tutar mı ki hızlı gitmesini
tarafından
Evet tutuyor bende internette görmüştüm ama bir süre sonra bantlar etkisini kaybediyor. Tekrardan yeni yapıştırmak gerekiyor.
(358 puan) tarafından
Teşekkür Ederim Canım sağol bende öyle yapayım o zaman
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 233 göst.
+1 oy
5 cevap 249 göst.
23 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ozgegzem (611 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 518 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu