0 oy
193 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (68 puan) tarafından
Bebek görmeye gelecekler , öğle arası pide yaptircaz pratik olsun diye bı de burda meşhur bebeğim 2 aylık 15 kişi gelecekler yemek yapmaya kalksam yetistirmem:( tatlıyı onlar alacak sanırım ben çayın yanına ne yapabilirim fikir verirseniz sevinirim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
En klasiklerinden

Kısır

Kurabiye

Börek yapabilirsin

Makarna salatası olabilir

Şimdilik bunlar geldi aklıma
(68 puan) tarafından
İş arasında gelecekler yemekten sonra yenir mi ki bu kadar en fazla 2 saat kalacaklar maksimum
tarafından
Yemekten sonra yenilmez bunlar o halde sadece kuru yemiş falan tatlı kurabiye tarzı bir şeyler ancaky yenir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tatliyla pidenin yanina garnitur salatasi gider yogurtlu 
0 oy
(34 puan) tarafından
Tatlı yı onlar alacaksa ve iş arasında geleceklerse hafif salata tarzı bişey yap , arpa şehriye salatası vs hem güzel hem şık 
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Bence pide yerine lahmacun daha iyi olur yanına salata yaparsın hazır da çiğköfte alırsın anlamadığım bebek gormesinde yemek saçma yani çikolata hediyelik olsa senin için daha pratik olur bebekli kadınsın insan zor bebeğine bakıyor 
(68 puan) tarafından
Fırın yapacak ben ugrasmiycam yanına salata ve içecek, müdürler felan olacağı için eşim yemek ye olsun dedi bir de öğle arasında gelecekleri için , tatlıyı da getircekelr, çayın yanına boş olmasın diye fikir danışmak istedim
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Revani yap 15 dk hazır aksamdan sa yaparsın oh mis bide mercimek köftesi de olur çiğ köfte de 
(68 puan) tarafından
Tatlı alacaklar ya revani olmaz sanki ikisi de şerbetli

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 217 göst.
0 oy
1 cevap 93 göst.
2 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 160 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 224 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,464 cevap

336,303 kullanıcı

...