0 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar linçlemeyin hemen ha desteklı falan derken evde takayım kapalıyım zaten mümkünse dışardsa göze carpmasında ama dün nıyeyse bır anda eşim dedı niye aşağıda diye bende kızdım tabi çocuk doğurdum ıkı sene emzırdım normal değil mi dıye takiliyorum falan dedı ama hani doğuran emziren arkadaşlarım da var böyle değil onların benimkiler büyüktü bır de ben emzırdıgım dönem sütyen takmadım sıcaktı yazındı bır arkadaşım da beni uyarmıstı bak sarkar diye dınlemedım ama elimde öyle deyince bır tuhaf oldum vala ne yapsam ki desteklı taksam böyle iyi olur mu kılomda var ondan da kaynaklı tabi bunuda biliyorum

7 Cevaplar

+1 oy
(6,289 puan) tarafından
Doğum yaptığım günden bugüne kadar asla sütyeni mi çıkarmadım Çünkü çok gördüm öyle takmayıp sarkan herkes dedi ki onunla nasıl rahat ediyorsun emzirme sütyeni tak falan bayağı Göğüslerim doluyordu Ona rağmen çıkarmadım Şimdi de şükür sarkma olmadı Ben de emzirdim iki tane çocuğum var benim de

Süt doluyor ve göğüs aşağıya baskı veriyor E sen onu serbest bırakırsan Tabii sarkar
(6,289 puan) tarafından
La başla takmaya saçmalama bir süre sonra pişman olursun bak
(4,342 puan) tarafından
Kocam bile dönüp bakmiyo artık öyle ki memeden saymıyo galiba :))))
(8,716 puan) tarafından
Bende hiç sütyen çıkarmıyorum hep destek kullanıyorum ama biraz sarktı sanki artık normal olarak çocuk emziriyorsun hamilelikte büyüyor, doğumdan sonra küçülüyor gayet normal sarkmasi. Ama Cok sarkiksa bilemiyorum:D
(6,289 puan) tarafından
Gülüm zaten öyle bekarlıktaki gibi veya evliliğin en başlarında ki gibi değil Hani normal olarak bir emzirme dönemi geçiriyor insan ama dikkat ettiğin zaman mesela fazla bir sarkma olmuyor veya o emzirmeyi bıraktıktan sonra böyle bir sönük balon olur ya öyle bir görüntü olmaması için de uğraşıyorsun
Ben onun için uğraştım mesela mesajlar yaptığım destekli sütyenim hiç çıkarmadım
(8,716 puan) tarafından
Zaten küçük ciciklerim 80 takıyorum jsjdjsjjd büyük olsa hep dert olurdu daha sarkardi diye düşünüyorum shdhsh
-Reklam-
0 oy
(4,342 puan) tarafından

Benim ki karnima inmis durumda :D

tarafından
Hahaha  vala yaklaştı benımkıler de
(4,342 puan) tarafından
Nefret ettim kendimden ama sütyen takamiuorum rahata alıştım
tarafından
Bende üniversitesitede yurtta hep boyleydım  dedım bana tak diyen arkadaşa ama ozaman bekardım demekkı ozaman bır sey olmuyormus
(4,342 puan) tarafından
Bu kadar fena olacağını bilmiyodum ben oğlum da emmeyi neredeyse bıraktı o yüzden çok yumuşaklar
0 oy
(9,610 puan) tarafından

Ablamla gecen gün konuşuyoruz o bana dediki 1aydir rezene içiyorum düzeldi dedi toparladı sönüklügünü dedi,kızı emzirmeden ayirdiktan sonda bende basliyicam sabah akşam çay yerine onu icicem:D

(6,289 puan) tarafından
Fit değil gülüm zayıf karıyım şöyle balık etli cillop gibi olmak var da işte:))) 58 kilo fitlik mı olur hdjdjd
(9,610 puan) tarafından
Sağından solundan bi kaç kilo al eline öpte başına koy beterin beteri var (ben) yani biraz daha zayiflasam nüfustan yok olurum heralde  :D o yüzden 58 kilo çok iyi Allah zeval vermesin  :D ben hayatımda sadece ji kaç ay 58de kaldım onun dışında sadece başkalarında gördüm  :D
tarafından
Hamilelikte içilir mi peki rezene
(9,610 puan) tarafından
Günde 1 bardak tabiki içebilirsiniz canim hatta doğumdan sonra da süt artırmaya birebir sabah akşam içersen süt yapıyo
tarafından
Teşekkür ederim demiyecem
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Olana çare yok :):) kaldın öyle . Ben burda dürüp iç çamaşırına koyuyorum diyeni gördüm :) 
tarafından
Hahaha tövbe bende elımle ıttırıyorum
0 oy
(805 puan) tarafından
Benim de öyle. Ve çok büyükler. Ben hep küçültme ameliyatı olacağım diyordum şimdi eşim de emzirmeden sonra ol diyor onunda hoşuna gitmiyor artık yada ben sürekli söylüyorum bana destek olmak için de diyor olabilir sbjakska
tarafından
Kız benimkı küçültmeme ızın vermez afedersın hoşuna gidiyor adamın ama öyle dün sarkık dedi falan Allah var laf sokarak falan degıl hanı onlara tuhaf geliyor böyle degısımlee ondan o da alısamadı benımde suçudur sütyen takmadım
0 oy
tarafından
Emzirirken sürekli destekli takiyordum ona rağmen sarkık oldu canım o emzirmeden kaynaklı 
tarafından
Vala mı bende üzülüyorum kız takmadım ondan diye
tarafından
Alakası yok canım valla ben çok emziriyorudum ve egiliyordum ondan oldu eğer bebeğimi kendime çekip altta yastık koysaydim olmazdi
tarafından
Ayy doğru ben bır de yatarak emzırdım en kötüsü meme ıyıce yerlerdeydı
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Ben hep destekli sutyen  taktım rezene çayı ictim taş gibi maşallah =) şimdi 2. Yi emzirecegim bakalim
tarafından
Evet rezene dedı biri içeyim bende eğer hamile falan değilsem bu ay içerim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
10 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (5,389 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.
0 oy
2 cevap 176 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde melikeili (513 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,068 soru

24,177,963 cevap

336,210 kullanıcı

...