+1 oy
520 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlumun fena alerjisi çıktı 

Glutensiz beslenmesi gerek ekmek çok seviyo napacam ne verecem ben

7 Cevaplar

0 oy
(163,555 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

meltom iyiki dogdun ❤️❤️❤️❤️
tarafından
Sevdosumm ya yerim seni çok tşk ederim
iyiki tanidim seni iyiki dogdun ❤️❤️❤️
-Reklam-
+1 oy
tarafından

image

bakin ekmek makarna falan yediği zaman böyle.oluyot heryeri
(2,781 puan) tarafından
Yok canım yapmaz diye biliyorum heryer yapmıyor. Biz araştırma Hastanesi'ne gidiyoruz
tarafından
Canım burda da yapmiyolar kahretsin çocuk kasıyor yara ediyor hep
(2,781 puan) tarafından
Zor bir durum canm ama başka şehire gitmekten başka şansın yok ya da özele mecbur.
tarafından
Burda ozellerde yapmiyo canim
kurban olurum yaa
0 oy
tarafından
Glutensiz ekmekler var fırında ve bazı marketlerde satılıyor 
tarafından
Gördüm şimdi tam bilmiyorum bu alerjisi o mu degil mi fakat gluten alerjisi genetik faktör onu çok iyi biliyorum anne yada baba tarafının 3. 4.kusaginda bile varsa kişilere kalıtım yoluyla geciyor
tarafından
Yani bu baktım baya araştırdım onun aynısı Urfa'da da alarji test eden yok çevre iller hep deprem dolayısıyla hizmet vermiyor bende bazen böyle kabariyo ama geri geçiyor anlamadım çocuk kasıyor popsunustu özelikle yara
tarafından
2 3 gün için başka ile gelsen mesela İstanbul Ankara İzmir gibi ama tabi önceden randevu alman detaylı araştırman lazım çocuk alerji testi yapılıyor mu diye işi şansa bırakma ve bu durum beklemez bide beslenme düzenini mahveder cocugun
tarafından
Önce bı çocuk doktoruna gideyim canım onun kod açması gerek ona göre randevu alıp gitmemiz gerkiyo
tarafından
Aynen cnm vakit kaybetme
0 oy
(696 puan) tarafından
annem de colyak hastasi glutensiz besleniyir.istanbuldaysaniz ibb halk ekmekte glutensiz ekmek var.bim sok a101 e glutensiz urunler geliyor.sok ta devamli glutensiz un satiliyor.artik cogu markette glutensiz urun bulmak kolay.ama fiyatlari eskisi kadar olmasada pahali.arpa bugday yulaf tarzi urunler tuketmemelisiniz.bu arada cokyak hastasiysaniz rapor cikartip devletten yardim alabilirsiniz.
tarafından
Sağol ama bilgin icin
tarafından
Canım foto atiyom bı baksana
(696 puan) tarafından
biz karinda siskinlik icin gitmistik  dahiliye doktoru gastoenteroloji ye yonlerdirdi oyle ogrendik mesela.bu tarz alerji belirtimiz yoktu.Ama farkli belirtileri olan bir hastalik.cok gecmis olsun
tarafından
Karnında sis aslında biz diioruz belki tombiktir
(696 puan) tarafından
ztn genetik bir hastalik.vucut gluteni sindiremedigi icin karinda sislik vs tarz sıkıntılar yaratiyor.teshis icin mutlaka gec kalmadan onlemleri alinki hayat kaliteniz artsin.
0 oy
(487 puan) tarafından
Benim oğlum da alerjik bebekti çok besin alerjisi vardı karabuğday ekmeği yiyebilirsin demişti bana özel glutensiz unlar onla yapabilirsiniz pasta kek falan doktorunuza danışın yine de 
tarafından
Bak foto paylaştım canım
(487 puan) tarafından
Bizde böyle olmadı sadece cilt kuruluğu oldu o kadar belki çölyak ya da alerjisi daha çok ilerlemiştir doktora götürün mutlaka
tarafından
Tamam canjm
0 oy
(456 puan) tarafından
Eğer çölyak teşhisi konulursa devlet aylık para veriyor glutensiz ürünler pahalı biliyorsunuzdur. Ablamda çölyak ekmeğini kendi yapıyor hazır olanları yiyemedi yavaş yavaş alışırsınız
tarafından
Anladım canım bı test yapalım bakalim
0 oy
(54,192 puan) tarafından
bugdaygilleremi cikti meltos benim bugdaygillere var
tarafından
Daha çıkmadı işte büyük ohtimal onalra var ikbos

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 121 göst.
24 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Neyla (592 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (2,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
6 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifelaemir (288 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,034 soru

24,177,489 cevap

336,177 kullanıcı

...