0 oy
807 göst.
Diğer kategorisinde (3,410 puan) tarafından
Ya oğlm 27 aylık nereye 4 aydır mahremiyet öğretmeye aklına yerleştirmeye çalışıyorm çevre pis baş edemem çocuk kendini korusun diye en hassas noktam bu ve kırmızı çizgim net kim olursa olsn,,,, demn eşimle oğlm kaynanamda bnde gittim eşimn bir işi çıktı dükyana gitti kaynanamda oynuyor çocukla gözümn önünde çocuğa pipisi yle sevmeye gülmeye başlıyor cinnet geçirdim verdiğin eğitimin içine ettiniz dedm kalk oğlm eve gidiyoruz dedm çocuğu aldım geldm bana msj atmış senn çocuğuna verdiğin eğitimin birazını anan sana vereydi yazmış diğer gelini yeğeni onun poğunu yer dili bana gelince yılana döner cvp vemedim,, kız çocuğunu sevmediğiniz şekilde erkek çocuğunıda sevmeyen ya sevmenin elli çeşiti var cinleirm tepemde bn kime yeticem eğitim vericem 3 ay snra doğumm var bu çocuğu nasıl birine bırakıp rahat doğuma gidecem ben ya kafayı yiyicem,, 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Keşke biraz üslubuyla uyarsaydin.ters tepmis.

Kayınpederim bir kere geldi bezini değiştirirken sevmek istedi baktım oraya dokuncak uyardım ondan sonra çekildi.

Herşeyin bir üslubu var
(3,410 puan) tarafından
Kaçıncı uyarım ve kırmızı çizgim olduğunu hepsi biliyor bile bile yapmalarınadamı susayım
tarafından
Bence bu işin üslubu falan yok. Bu düpedüz tacizdir. Bu konuda kız çocuk neyse erkek çocuk da o dur. Ayrıca bayan önceden de post açmıştı. Kendi kardeşine bile laf geciremiyor kadın ne yapsın? İzin vermeyin çocuğunuzu böyle istismar etmelerine. İğrenç pis mahluklar
-Reklam-
0 oy
(3,982 puan) tarafından
Başka sevme seklimi kalmadimi tohbeya
0 oy
(2,232 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Biz çocuklarimizdan önce koca diye aldiklarimizin analarini eğitsek daha iyi olacak sanırım sizin adınıza söyledim kaynanam yok Allahtan Allah yar ve yardımcınız olsun....
0 oy
tarafından
Tamam haklısın hemde sonuna kadar. Ama güzel bir dille anne şuan eğitim veriyorum diyebilirdin. Ne olursa olsun karşındaki büyük ve kaynanan. İçine ettiniz demen çok saygısızca geldi bana. Tabi bu benim fikrim 
(1,409 puan) tarafından
Evet bencede ayıp yani
Anne böyle böyle desen daha iyi olurdu
tarafından
Evet bende öyle daha doğru olduğunu düşünüyorum çocuk yetiştiriyoruz diye kimsenin kalbini kırmaya gerek yok güzel dil herşeyi halleder
(3,410 puan) tarafından
Peki sizin bu konudaki hassaslığınızı bildipi halde ve sürekli uyarmak zorunda kalsanız da mı bunu diyicek miydiniz
tarafından
Sürekli uyarıyorsan ve halen yapıyorsa haklısın ama ilk defa yapıyorsa ve eğitim verdiğini bilmiyorsa o haklı
(3,410 puan) tarafından
40 kere söyledm uyardım bıktım artık çevreyi i eğitim çocuğumu
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Haklısın hemde çok ama  guzel bir şekilde uyarsan sana yakışan bu  olurdu  
(3,410 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Bizde de var malasef halası ve babaannesi yicem senin pipini gibi şeyler söylüyorlar diyorum ki konuşmayın şu çocukla şöyle şeyler kafasında normalesstirmesin ama dinleyen yok altını açtığım da anne pipi yok hala yedi babaanne yedi gibi cümleler kurmaya başladı Bi kaç haftadır

Eşimde allahtan bu konu da Hassas baktım beni dinlemiyorlar onla konuşup Bi el atmasını rica edicem kaynanam bir iki kere yanında uyardım bakalim eşimin tepkisi nolcak diye oda sagolsun arkamda durup haklı gibi şeyler söyledi.. 
tarafından
Bayanın kaynanası eliyle sevip uyanıyor çocuğun orasını. O şekilde seviyor. Sözle değil maalesef
0 oy
(983 puan) tarafından
Çok çok afedersiniz terbiyemi bozucam. 

Çok meraklıysan kocana git diyeydin keşke... O az olmuş. Terbiyesizlik başka bir şey değil ya. Sonra bu erkekler niye hep böyle..? 
0 oy
(29 puan) tarafından
Bence düzgün bir üslupla uyarıp devam ederlerse bir daha gitmeyecegini söyleyebilirdin
(3,410 puan) tarafından
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Canım benim oğlumuda kaynanam öyle sevdi yıllarca çok karşı çıktım dinlemediler tosunum aç bakim derdi her geldiğinde artık ben utanır olmuştum ama oğulm daha sonra anasınıfında göstermeye devam etti kaynanama söylediğimde güldüler kızmadılar zorla düzelttim çocuğu sakın göz yumma benim başıma geldi kötü bir tecrübe
0 oy
(54 puan) tarafından
İçine etmiş o büyükse bilsin yani bunlari yapmaması gerektigini büyük küçük değil mesele eğitmese diycek senin anan nasil yetiştirdi egitemedin oğlunu terbiye verememissin büyük evet ama bakın ilerde bas agritici bir olay olduğunda bu kadına neler denecek ana olayında da çocuğuna terbiye verseydin annelerimiz kayin validelerimiz dedeler karışmayacak ortam onların yasadigi kadar masum degil
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Oğlum doğdu doğalı evde biri varsa altını bile başka odalarda değiştiririm. Mahremiyet en ince çizgim hiç hoşlanmıyorum böyle şeylerden tepki verdiğiyle kalsın bacım çok iyi yapmışsın. 
0 oy
(7,252 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım onlara da biraz olsun akıl fikir mahremiyet ne onu öğrensinler bende çok kızıyorum gerçekten çok çok mecbur olmadıkça kaynanamla tuvalete bile göndermem tövbe ya pipi olunca fark ne oluyosa bende kızıyorum o zihniyette ki şahsiyetlere
0 oy
tarafından
Cinsiyet ayrimci sevme seklinede yapılmasında aşırı sinir oluyorum heralde öyle bir durumla karşılaşsam daha büyük tepki veririm çocuğu göstermem bile ne öyle o sanki pipisi var diye ayrıcalıklı mi o çocukta öyle seviliyor öyle büyüyen erkekler sonra görüyoruz kendini üstün görme şiddet kavga içinde 
0 oy
tarafından
Sendin sanırım geçenlerde bir post daha açmıştın silmiştin geri. Bacım sen beni dinle bak kurban olayım ya ne iğrenç insanlar. Polisi ara de mi oğlumu taciz ediyorlar. Bak bu tacize girer şakası yok bu işin. Çocuğuna gözünün önünde taciz ediyorlar. De yaa çocuğumu taciz ediyorsunuz istismar ediyorsunuz sizi polise vercem de. Ne igrenc insanlar bunlar yaa..... Bu insanlar çocuk yetiştirecek. Bunların yetiştirdiği çocuk da uçkurundan başka birşey düşünmeyen. Karsidaki kıza her haltı yapmayi kendine hak gören pislik şeref yoksunu erkekler olacaklar. İzin verme sakın 
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Geçen gün bayramda 85 90 yaşlarında büyük dede tutmuş oğlumu Bezin üstünden yokluyor. Kimse fark etmedi.hemen çektim aldım. Çocuğu elinden gel oğlum diye... 

Birde birşey olmaz bezi var diyorlar. Sinirden kudurdum resmen.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 439 göst.
9 Mart 2020 Diğer kategorisinde M.....M (6,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,094 göst.
22 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sedaaylin (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 109 göst.
11 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,508 göst.
12 Mart 2020 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,340 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,441 soru

24,058,515 cevap

330,031 kullanıcı

...