0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde (1,193 puan) tarafından
bende başlasam artik diye dusundum de faydasini goren varmi mesela cay faln icebiliyor muyuz hic bilgim yok bu diyet hakkinda

3 Cevaplar

0 oy
(599 puan) tarafından
Ben pandemi öncesinde uyguladım 4ayda 22 kilo verdim. Spor ve 2 öğün sekilinde beslendim (12 sabah kahvaltisi en son 7 akşam yemeği ondan sonra birşey yemiyordum) ekmeği ilk başta tükettim sonra bıraktım. Arada sırada yürüyüş yapıyodum. Ara öğün olarak şekersiz çay, kahve, maden suyu ayran felan tüketiyordum. Yemek olarak da genelde evde ne varsa onu tükettim abur cubur felan arada sırada yiyordum 
(1,193 puan) tarafından
yq benim de normalde bi 30 kilo fazlam var 20 kilo versem bile yeterde boya gore 30 berersem cok iyi olacak bn sekersiz cayi cok tuketiyorum mesela 8 de aksam yemegi yedim diyelim cayi 11 e kadar icerim oyle dusun demligi bitirene kadar cay icerim sabah kahvaltida da aksam da olur mu ki ya
(599 puan) tarafından
Tamam şekersiz çay iç birşey olmaz ki
(1,193 puan) tarafından
detayli bilgi verir misin yada bir onerin falan var mi hangi tur spor yaptin bide benim cocuk var o yuzden evde ancak yapabileceğim birsey olmasi gerekecek
(599 puan) tarafından
Evde Leslie yaptım. Bol su içtim. 2 öğün olarak evde olan şeyleri pişirip yedim öyle bir kisitlama yapmadım saatlere uydum ben sadece bide ekmek çok tuketmeyince kilo da verebilirim.
(599 puan) tarafından
Şuan hamileyim doğurup kendimi toparlar toparlamaz tekrar aralıklı oruca basliycm ben bu sayede kilo verebildim cunku
-Reklam-
0 oy
(59 puan) tarafından
27 kilo verdim aralıklı oruçla ama her gün de yürüdüm o ayrı. Sabah uyanınca limonlu su içiyordum herseyi yedim ama az az yedim. Şeker ve hamur asla tuketmedim. Akşam da 6dan sonra hiç bisey yemedim. Limonlu sıcak su içiyodum. İlk zamanlar zorlasa da sonra alışıyorsun ve gerçekten sağlıklı bir bedene sahip oluyorsun kesinlikle tavsiye ediyorum
tarafından
Heheyyyyttt beee masallah ne güzel vermisisn
(59 puan) tarafından
Azdan az çoktan çok gider bacı :D 77den 50'ye düştüm 48-49 falan gidip geliyodum. Salı günü evde akrep gördüm tiksindim hiç bisey yiyemedim sabah bi çıktım 46ya düşmüşüm. He ama şunu söyleyim ben yapabildiysem hersey yapar o kadar net söylüyorum
tarafından
Ayyy bende 50 olmak istiyorum sıkılaşma için ne yaptin
(59 puan) tarafından
Ben çok yürüdüm ya o etkili olabilir ama şey var bak her gün 300 tane ip atladım 100 sabah 100 öğle bi de 100 yatmadan önce, her gün de mekik çekiyodum 300 tane sabah öğle akşam yüzer tane bu etkilemiş olabilir çünkü hiç sarkmadım. Her fırsatta yüzüyordum bak onu da söyleyim. Mugladaydık o zaman deniz vardı ne güzel şimdi Kilisteyim hamam bulana şükür :D
tarafından
Mekik baya cekiyormussun benim eliptik var dur su misafir işleri basliyim bende baslicam tüyo ver bana nasil yapcam
(1,193 puan) tarafından
canim valla 30 kilom fazlam var ya detayli anlatir misin bana verebikecegin bir onerin var mi bide ben sekersiz cayi cok tuketirim bide gunde 1 bazen 2 nescafe içerim sknti olur mu ki kilo vermede ya
(599 puan) tarafından
27 kiloyu kaç ayda verdiniz
(599 puan) tarafından
Çay iyi de Nescafe icmesen daha güzel
(1,193 puan) tarafından
valla ondan da ayrilamiyorum nescafe icin neden oyle dedin canm
(599 puan) tarafından
Yapay tatlandırıcılar ve krema felan var icerisinde diye biliyorum bu da kilo yapıyor. Kpss calistigim dönem bende çok tüketiyordum ama aralıklı oruç yaparken hiç içmedim şuan da da mesela hiç canım çekmiyor sadece kahve olarak ben türk kahvesi tüketiyorum
(59 puan) tarafından
Esmaaa valla o mekik çekerken varya öyle böyle yanmiyodu karnım mekikten sonra ayağa kalkınca karnım geriliyodu resmen.

O bir anne = bacı bak şimdi tüm yaptıklarımı saat saat gün bazında anlatıyorum tamam mı.
Sabah en geç saat 8'de uyandım. (çünkü saat 9-10 arası metabolizmanızı en hızlı çalıştığı zaman) Uyanır uyanmaz büyük su bardağına yarım limondan az limon sıktım onu içtim. 15-20 dk sonra o zamanın meyvesi (ama küçük birsey) neyse onu yedim. Saat 8.30 kahvaltı yaptım hep (ama kahvaltıda canım ne istiyorsa onu yedim) saat 9a kadar kahvaltının bitmiş olmadı gerekiyordu. Saat 9da evi temizleyip saat 10'da mekik çekmeye başlıyorum. Mekik bitince hemen arkasından ip atliyordum ki metabolizmamin çalışma süresi uzasın. Sonra çıkıp tur atıyordum dışarıda. Saat 12de evde oluyordum bi tane şekersiz Türk Kahvesiyle kuru kayısı ya da hurma ne bileyim bi tane kuru incir falan birinden birini yiyodum. Saat 3te mekik ve ip atlamayi tekrarliyodum.Saat 4e kadar acıktığım zaman su içiyordum. Akşam saat 5te ekmeksiz tek kepçe ev yemeği yiyordum. Saat 6dan sonra da kafamı koparsalar tek lokma yemiyodum :D çay yerine sıcak limonlu su içiyordum hep ama asla şekerli bisey yemedim. Yatmadan önce de yine mekik-ip atlama yapıp yatıyordum saat 12-1 gibi. Ertesi gün yine aynı. İlk zamanlar aşırı zorladı ama sonra fark ettim ki yataktan daha dinç kalkıyorum ve daha geç yoruluyorum. Resmen arınmış gibiydim. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama hazir nescafe içmedim hiç çünkü o süt tozu varya zaten şekerli. Filtre kahve içtim ama.
(59 puan) tarafından
Mdemir= bacı ben toplamda 4bucuk ayda falan verdim ya. Zaten ilk başladığımda iki hafta da o ödem falan varya çok özür dilerim (bağırsak birikintisi falan) onlar gitti o yüzden ilk iki haftada 5 kilo vermiştim.
(599 puan) tarafından
Maşallah bende aynı senin gibi 4 ayda verebildim nasılsa verdim diye bıraktım ama o kilolari tekrar çok yavaş yavaş geri aldım. Mesela hala 2 öğün besleniyorum ama saat kavramım yok bide spor yok. Hamilelik bitince tekrar başlayacagim bende senin gibi limonlu su ve ip atlayıp mekik cekecegim
(59 puan) tarafından
Valla o ip atlamak acayip kilo verdiriyo. Mdemr bizde genel olarak amaca ulaşınca bir salma durumu var kardeşim ben de öyle oldum :D ama geri topladım kendimi bak hiç almıyorum şuan. Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine, kilonu düşünme valla. Kilo bu alınır verilir Allah canınıza sağlık versin :)
(599 puan) tarafından
Aynen aslında çok dert etmiyorum ama yaza elticigimin düğünü olacak o yüzden fit olmak istiyorum bakalım basliycm en kısa zamanda
(59 puan) tarafından
He senin iş başkaa :) yaparsın bacı ben sana güveniyorum :)
(599 puan) tarafından
Allah razı olsun :))
(1,193 puan) tarafından
valla canim sen baya sıkı diyet yapmissin benim bide 2 yasinda cocugum var uyku duzeni yok evde de yemek duzenimiz yok o cok zorluyor mesela gece yatisimiz 2 den once olmuyor 6 da yemek yersem acliktan ölürüm herhlde ya off ama vermem de lazim canim com skliyor ya
(59 puan) tarafından
Hayır hiç can sıkma bisey diyim mi diyet falan hikaye. Boğazını tutuyorsun hareketi arttırıyosun kilo vermiş oluyorsun valla bak
(1,193 puan) tarafından
evde hareket olarak neler yapabilirim sence canim bide beslenme duzenim nasil olmali bana yardimci olabilir misin fikir olur en azindan mesela sabah 10 11 gibi kalkiyoruz gece gec yattigimiz icin sabahta gec kalkiyoruz benim kahvaltim 12 den once cok nadir olur 12 ve sonrasi olur aralarda atistiririm gozume birsey carparsa yerim nescafe falan icerdim aksam 8 gibi de yemek yerim sonra cay icerim sekersiz bazen cayin yanina birseyler koyariz ama cogu zaman sadece cay içerim nadir cocuga meyve vereceksem 1 2 atarim agzima aslinda beslenme duzenim bu benim ama sabah kahvaltida 1 ekmek yiyorum aksam bazen yerim bazen yemem ekmegi ama sabahlari cok tuketiyorum 1 yada 2 yumurta haslarim sonra kahvaltiliklar iste bu düzene gore neleri degistirmeliyim neleri çıkarmalıyım yada ne eklemeliyim fikir verirsen cok sevinirim canim ya biran once baslamak istiyorum bir daha hamile kalirsam bu kiloyla 100 e cikarim diye cok korkuyorum o yuzden biran once birseyler yapmam gerekiyor
(59 puan) tarafından
Bacı boyun kilon nasıl?
(1,193 puan) tarafından
tatlim 1.59 boy kilomda 86 olmus ya en son 85 ti 1 kilo daha almışım ya iyice sinirlerim bozuldu sihirli bir degnek olsa hemen istedigim gibi olsa cok isterdim bazen iyice sinirlerim bozuluyor bu zamana kadar hic diyet yapmamistim ne yapacagimi o yuzden bilemiyorum sasiriyorum
0 oy
(1,794 puan) tarafından
2 sene önce yaptım hem ketojenik diyet hem aralıklı oruç olarak 25 kg verdim bedenende 48den 42ye düştüm spor hiç yapmadım 
(1,794 puan) tarafından
Şöyle ki canım bence önce ketojenik diyeti araştır istersen  zaten aralıklı oruç çok kolay o aralık ne kadar uzun olursa o kadar keton yakıyorsun youtubede keto kafası var ordan ketoyu dinle istersen bu diyette karbonhidratı günlük çok az alıyorsun istedigin kg ya gelene kadar böylece yağ yakimin hızlanıyor şeker ihtiyacın için tatlandırıcı kullanıyorsun hatta badem tozu yapıp cheskek yapıyordum browni yapıyordum 3 4 gün belirli gram ağırlığında yiyordum mutfak tartısı ve mezura çok lazım bu süreçte tartida ekşi gormesende bu beslenis şekliyle inceliyorsun ayrıca histancevizi yağlı kahve iciyordum sadece aralıklı oruç bile yapsan bu yağı kahvene ekle çok yumuşak bir içimi olamıyor uzun süre tok tutuyor birde tereyağı vazgecilmezin olsun
(1,794 puan) tarafından
Keto ve aralıklı oruçu bebegimi emziriyorken yaptım sütümde eksilme olmadı bebeğinin kg alımı çok iyiydi o donem koruna yeni patlamisti 3 4 ayda istediğim kg 5 kg kalırken esimin surekli evde olmasiyla verdigim kiloyu koruyamadım dolayısıyla tekrar aldım verdilerini geri alamamak için 1 sene koruma yapmali haftada 2 kere yoğurt kuru yaptım yaz ayı olduğu için ayranlı maden suyu iciyordum vücudun mineral ihtiyacı için maden suyu katkısız olandan bol bol iciyordum kas kaybım olmadı diye düşünüyorum sonrasinda bi sorun yaşamadım
(1,193 puan) tarafından
ya sen baya sıkı tutmussun canim ben artik kendimden utaniyorum giydiklerim yakismiyor annemin giydiği bedene ulastim resmen zaten boyumda yok iyice enine gitmişim canim cok skĺiyor ama ne yapacagimi da bilmiyorum ama vermek eski halime donmekte cok istiyorum kadayi yiycem bogazimi da tutmam lazim off
(1,794 puan) tarafından
Kilo verdikçe daha çok motive olursun canım nerden başlasan kâr bence kendine bir şans ver ve hemen başka tek yapmakta zor olabilr destek için facede gruplar var onlara katılabilirsin
(1,193 puan) tarafından
sosyal medya olarak sadece burayi kullaniyorum canim ya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 136 göst.
25 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde abnw (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 320 göst.
18 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 257 göst.
7 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Baranın annesi (1,355 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,569 soru

24,126,602 cevap

333,784 kullanıcı

...