0 oy
341 göst.
Diğer kategorisinde (1,193 puan) tarafından
bende başlasam artik diye dusundum de faydasini goren varmi mesela cay faln icebiliyor muyuz hic bilgim yok bu diyet hakkinda

3 Cevaplar

0 oy
(599 puan) tarafından
Ben pandemi öncesinde uyguladım 4ayda 22 kilo verdim. Spor ve 2 öğün sekilinde beslendim (12 sabah kahvaltisi en son 7 akşam yemeği ondan sonra birşey yemiyordum) ekmeği ilk başta tükettim sonra bıraktım. Arada sırada yürüyüş yapıyodum. Ara öğün olarak şekersiz çay, kahve, maden suyu ayran felan tüketiyordum. Yemek olarak da genelde evde ne varsa onu tükettim abur cubur felan arada sırada yiyordum 
(1,193 puan) tarafından
yq benim de normalde bi 30 kilo fazlam var 20 kilo versem bile yeterde boya gore 30 berersem cok iyi olacak bn sekersiz cayi cok tuketiyorum mesela 8 de aksam yemegi yedim diyelim cayi 11 e kadar icerim oyle dusun demligi bitirene kadar cay icerim sabah kahvaltida da aksam da olur mu ki ya
(599 puan) tarafından
Tamam şekersiz çay iç birşey olmaz ki
(1,193 puan) tarafından
detayli bilgi verir misin yada bir onerin falan var mi hangi tur spor yaptin bide benim cocuk var o yuzden evde ancak yapabileceğim birsey olmasi gerekecek
(599 puan) tarafından
Evde Leslie yaptım. Bol su içtim. 2 öğün olarak evde olan şeyleri pişirip yedim öyle bir kisitlama yapmadım saatlere uydum ben sadece bide ekmek çok tuketmeyince kilo da verebilirim.
(599 puan) tarafından
Şuan hamileyim doğurup kendimi toparlar toparlamaz tekrar aralıklı oruca basliycm ben bu sayede kilo verebildim cunku
-Reklam-
0 oy
(59 puan) tarafından
27 kilo verdim aralıklı oruçla ama her gün de yürüdüm o ayrı. Sabah uyanınca limonlu su içiyordum herseyi yedim ama az az yedim. Şeker ve hamur asla tuketmedim. Akşam da 6dan sonra hiç bisey yemedim. Limonlu sıcak su içiyodum. İlk zamanlar zorlasa da sonra alışıyorsun ve gerçekten sağlıklı bir bedene sahip oluyorsun kesinlikle tavsiye ediyorum
(1,193 puan) tarafından
valla canim sen baya sıkı diyet yapmissin benim bide 2 yasinda cocugum var uyku duzeni yok evde de yemek duzenimiz yok o cok zorluyor mesela gece yatisimiz 2 den once olmuyor 6 da yemek yersem acliktan ölürüm herhlde ya off ama vermem de lazim canim com skliyor ya
(59 puan) tarafından
Hayır hiç can sıkma bisey diyim mi diyet falan hikaye. Boğazını tutuyorsun hareketi arttırıyosun kilo vermiş oluyorsun valla bak
(1,193 puan) tarafından
evde hareket olarak neler yapabilirim sence canim bide beslenme duzenim nasil olmali bana yardimci olabilir misin fikir olur en azindan mesela sabah 10 11 gibi kalkiyoruz gece gec yattigimiz icin sabahta gec kalkiyoruz benim kahvaltim 12 den once cok nadir olur 12 ve sonrasi olur aralarda atistiririm gozume birsey carparsa yerim nescafe falan icerdim aksam 8 gibi de yemek yerim sonra cay icerim sekersiz bazen cayin yanina birseyler koyariz ama cogu zaman sadece cay içerim nadir cocuga meyve vereceksem 1 2 atarim agzima aslinda beslenme duzenim bu benim ama sabah kahvaltida 1 ekmek yiyorum aksam bazen yerim bazen yemem ekmegi ama sabahlari cok tuketiyorum 1 yada 2 yumurta haslarim sonra kahvaltiliklar iste bu düzene gore neleri degistirmeliyim neleri çıkarmalıyım yada ne eklemeliyim fikir verirsen cok sevinirim canim ya biran once baslamak istiyorum bir daha hamile kalirsam bu kiloyla 100 e cikarim diye cok korkuyorum o yuzden biran once birseyler yapmam gerekiyor
(59 puan) tarafından
Bacı boyun kilon nasıl?
(1,193 puan) tarafından
tatlim 1.59 boy kilomda 86 olmus ya en son 85 ti 1 kilo daha almışım ya iyice sinirlerim bozuldu sihirli bir degnek olsa hemen istedigim gibi olsa cok isterdim bazen iyice sinirlerim bozuluyor bu zamana kadar hic diyet yapmamistim ne yapacagimi o yuzden bilemiyorum sasiriyorum
0 oy
(1,794 puan) tarafından
2 sene önce yaptım hem ketojenik diyet hem aralıklı oruç olarak 25 kg verdim bedenende 48den 42ye düştüm spor hiç yapmadım 
(1,794 puan) tarafından
Şöyle ki canım bence önce ketojenik diyeti araştır istersen  zaten aralıklı oruç çok kolay o aralık ne kadar uzun olursa o kadar keton yakıyorsun youtubede keto kafası var ordan ketoyu dinle istersen bu diyette karbonhidratı günlük çok az alıyorsun istedigin kg ya gelene kadar böylece yağ yakimin hızlanıyor şeker ihtiyacın için tatlandırıcı kullanıyorsun hatta badem tozu yapıp cheskek yapıyordum browni yapıyordum 3 4 gün belirli gram ağırlığında yiyordum mutfak tartısı ve mezura çok lazım bu süreçte tartida ekşi gormesende bu beslenis şekliyle inceliyorsun ayrıca histancevizi yağlı kahve iciyordum sadece aralıklı oruç bile yapsan bu yağı kahvene ekle çok yumuşak bir içimi olamıyor uzun süre tok tutuyor birde tereyağı vazgecilmezin olsun
(1,794 puan) tarafından
Keto ve aralıklı oruçu bebegimi emziriyorken yaptım sütümde eksilme olmadı bebeğinin kg alımı çok iyiydi o donem koruna yeni patlamisti 3 4 ayda istediğim kg 5 kg kalırken esimin surekli evde olmasiyla verdigim kiloyu koruyamadım dolayısıyla tekrar aldım verdilerini geri alamamak için 1 sene koruma yapmali haftada 2 kere yoğurt kuru yaptım yaz ayı olduğu için ayranlı maden suyu iciyordum vücudun mineral ihtiyacı için maden suyu katkısız olandan bol bol iciyordum kas kaybım olmadı diye düşünüyorum sonrasinda bi sorun yaşamadım
(1,193 puan) tarafından
ya sen baya sıkı tutmussun canim ben artik kendimden utaniyorum giydiklerim yakismiyor annemin giydiği bedene ulastim resmen zaten boyumda yok iyice enine gitmişim canim cok skĺiyor ama ne yapacagimi da bilmiyorum ama vermek eski halime donmekte cok istiyorum kadayi yiycem bogazimi da tutmam lazim off
(1,794 puan) tarafından
Kilo verdikçe daha çok motive olursun canım nerden başlasan kâr bence kendine bir şans ver ve hemen başka tek yapmakta zor olabilr destek için facede gruplar var onlara katılabilirsin
(1,193 puan) tarafından
sosyal medya olarak sadece burayi kullaniyorum canim ya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 136 göst.
25 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde abnw (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 318 göst.
18 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 257 göst.
7 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Baranın annesi (1,355 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,245 soru

24,122,242 cevap

333,540 kullanıcı

...