Askolar nasıl egitiyorsunuz ödül ceza yöntemi ile mi iletişim kurmaları nasıl abla abi varmı yad farkı ne merak ediyorum benim kızım ,6 yaşında 1 gidiyor ablası gelene kadar oğlum abla da abla her araba geçmeye servis geldi zannediyor ablası gelince bı sarılma öpme bilmem ne yarım saat sürmeden başlıyorlar kedi köpek gibi birbirlerine girmeye kızım kendine jyun kurmak istiyor oğlum eşyalarını alıp kaçırıyor telefonumu kızıma veriyorum bebek diye oğlum ağlıyor geri istiyor geri oğlana verince kız ağlıyor çekyat tepesinden bazen hiç inmiyorlar tek olsam benim evim olsa neyse kaynanamlarla bir duruyorum bazen kaynanam laf ediyor artık basım almiyot gibisinden inanın benim bile almıyor sinir krizi gecircem artık bu sıra kaynanamlar köyde kalıyor diye oğlumla devamlı ben beraberim diye bir anacı olmuş ki anlatamam tuvalete gitmeye bile beraber gidiyoruz kapıda oturup bekliyor anne anne anne devamlı böyle kapıya çıkarız eve gelmek ister eve sokarım dissri çıkmak ister parka götürürüm ablasının arkadaşlarıyla oynamak ister deliricem