0 oy
486 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar bi kaynana gelinin altinalrini tek tek neden çalar ki ilk küpem gitti tuvalet aynasının önünden sonra kızımın küpesi gitti dolabimin içinden sonra yüzüğüm gitti uyudum yerde yastığimin altindan yaa artık napacagimu şaştım birde hiç utanmiyor ne benle arıyor saar çıkar bir yerden diyip duruyor artık cildircan kaç gündür beynim yerinde degil yüzüğümu bozdurmus mavi bir beze sarmis zulasina katmis tam tamina 5250 tl kızlar sizce mustehakmi ne yapmam lazim evde gecen ufak altin koymadim hepsini  bozduruk elime bilezik yaptım heminde burma yaptimki cikmasin diye inan birde hiç lafini etmiyoe eşim bi yüzüğünü bozdurdu borç için yeni evli iken gelik gidik onun lafini eder ama benim yüzük küpeler hiç lafı olmaz konusunun dahi açmaz sizce napim artık seslencem kanitin varmi diycekler seslenmezsem evde altın kalmaycak 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşinin haberi var mı annesinin altınları çaldığından yarın sana da sorabilir nerede diye suçlu duruma sen düşme 
(1 puan) tarafından
Yok var oda şaşkın seslenmeniyor düşünüyor bunu neden yapıyor diye çünkü yüzük kayboldu ilk eşimi aradim yüzük yok kesin annen aldı yine diye ilk inanmak istemiyorduk şimdi tamamen eminiz yani
tarafından
Eşine danışmadan birşey yapma yine eşinde biliyormuş oturun nasıl yapabiliriz diye birlikte düşünün canım annesi sonuçta ne kadar hırsızlık yapsa da bişey dersin sana kızar
(1 puan) tarafından
Valla biliyir annesini artık evdeki mutfak bezlerine kadar götür du düşün yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nereden biliyorsun çaldığını ki gördün mü?
(1 puan) tarafından
Kapılar örtuktu kalktimda  ikiside yılıktı anahtar tek kaynanamda var. Kocam işte saat 9 buçukta  lavaboya kalktim 3 yuzugumde yanımdaydı yastık altına ittirdum kalktimda ikisi vardi tektaş yoktu kaybaldujtan bi gün sonra kaynanamin   cüzdanı var ikinci bir cüzdanı vardı   ona baktim normal parası vardı bir gün sonra baktimda mavi bir bezde  5250 tl vardı havadan gelmedi ya bu para dedim ve benimle hiç aramadi hiç telaşlanmadi  ben oturdum ağladım hiç seslenmedi  ve perşembe kayboldu cuma günü bacısı gile gitti kesin ondada bozdurdu işte  ve sen asla konusunu acmaz alana haram olsun dedim dedi sen kaybet alanada  harammi olsun dedi sizce şüpheli degilmi konuşması
tarafından
Evet şüpheli dediğin gibi yani eşine söyle diyeceğim de bu sefer inanmazsa sen kötü olma  eşin sorsa nerde diye o zman ne olacak?
(1 puan) tarafından
Eşim biliyor ilk günü aradim yüzük yok diye
tarafından
Hım yani eşin konusacak o zman
(1 puan) tarafından
Babasi anlayisli ona soyluycem ama der kanitin varmi kızım der o zmn ne diycem bilmiyorum ah ahhh varya artık nefret ediyorum yüzüne gülesim gelmiyor altini çok bile yapmadı tek bir oglan oda tek çocuk başkada yok
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Şimdiye kadar nasl sustun eşin biliyo mu
(1,151 puan) tarafından
Oha kız sen antelli misin
(1 puan) tarafından
Evet antepliyim
(1,151 puan) tarafından
Neresnden kız
(1 puan) tarafından
Mervesehir tarafindayim
(1,151 puan) tarafından
Anaaa bizim oralar
0 oy
(130 puan) tarafından
Sen nasıl bu kadar eminsin  bilmiyorum ama söyledikten sonra yalancı durumuna düşmiceksen kanıtın varsa sessiz kalma çoluğunun çocuğunun rızkı o çalsın diye mi kazanıyonuz 
(1 puan) tarafından
Nasıl eminim kaynanam normalde bişi kaybolursa kırk sefer başa kalkar bu iki küpe bir yüzük lafini hiç açmaz küpemi banyo girerken çıkardım sabah kalktim annemlere gittim geldimde küpe yoktu  tüzükte de kapıyi örttüm soguk geliyor diye lavaboya gidip geldimde kalktimda dış kapida  yatak odası kapisida yılıktı ve ekmek alik geldi zmn illaki içeri girer bizi uyandırirdi o gün ekmegide almıştı ama girdum demedi
0 oy
(465 puan) tarafından
Yorumlarını okudum canım eşinle anlaşın evin anahtarını kaybettik deyip anahtarı değiştirin vermeyin kaynana birde senden aldıklarının parasını bulduğunda eminsen senin olduğuna sende al senin olan senin sonuçta bunda yanlış bişey yok baktın para kayboldu lafını yapiyor sende o kadar para ne geziyor diye sende onu sıkıştır yada benim altını bozdurdun ya gördüm ben seni diye blöf yap evde de bulundurma bankaya at kasa kirala en azından çaldı mi çalacak mi derdin olmaz
0 oy
(395 puan) tarafından
eminmisin canim çaldığında gerçekten büyük itham 

neden yapiyorki Allah Allah eğer eminseniz sizin susmanizda hata ben olsa. söylerim neden yaptığını sormak için rencide etmek için değil tabikide şaşkınım şuan çok merak ettim bunu yapmasının sebebi nedir 
0 oy
tarafından
düzenlendi
Kayinvaliden çalışıyor mu bir yerden kazancı var mı eğer yoksa 5000 tl de onda aramaz al sana.kanit işte keşke cuzdanin içindeki paranın fotosunu çekseydin kayinbabana gösterseydin ama iyi bir kanıt mi değil ya da gram altın Sahte altin  varsa bir yere koyun aynı zamanda da kamera koyun alırsa videosunu çeker hem 
0 oy
tarafından
Sokma evine peşinden ayrılma arkasına ara gördün mü anne diye az hissetir vallaha eve sokmam o ne öyle her gelmesine neyimi çalacak diye işte hediye yaparsın artık diye falan 
0 oy
(8,477 puan) tarafından
Evin anahtarı eşlerde olur çocuklarda olur başkasında olmaz olmamalı aile mahremiyetine aykırı bir de gereği yok
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Bir gün sahte köy ortalığa gitsin kuyumcuya bozdurmak için de rezil rüsva olsun 
0 oy
(643 puan) tarafından
Bence en mantıklısi telefonun kamerasını açın bir yere saklayin. Bir tane gram çeyrek birsey koyun muhakkak alacaktir. Bence bu bir hastalik. Tedavi olmasi gerekli oğlunun evinden calan başkasından da çalar. Hem kamera kaydinda görünce belki ikna olur tedavi olmaya
0 oy
(7,519 puan) tarafından
Evin bi odasına gizli kamera koy, sonra ver polise. Deki hırsızı yakalayamıyorduk kim olduğunu görmek için koydum dersin polise. 
(7,519 puan) tarafından
Kameraya çikarsa kaynanan, şantaj yap götürdüklerini geri getirmezsen yerin hapishane de.
0 oy
(28,648 puan) tarafından
Oha nasıl ya bi hırsız var vee kimse dur demiyo kızım polise gitseneeee 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,242 soru

24,398,620 cevap

349,934 kullanıcı

...