0 oy
318 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (882 puan) tarafından
Kızlar bebekleriniz nezaman kendi beşiğinde sizde tek gözünüz açık olmadan uyumaya başladı ben sürekli kontrol ediyorum uyuyormu kustumu diye kaçıncı ayda rahatlarız Allahın izni ile 

10 Cevaplar

0 oy
(1,266 puan) tarafından

Yanimda yatyotum:D ikiside.yanimda büyüğün cok hareketli yatarken oyuzden yer yatagnda yatiytuz donip duruyor 

(1,266 puan) tarafından
Gazi vardir belki kuzum kucagna aldnmi rahatlarlar oylemi surekli agliyomu
(882 puan) tarafından
Gazını bir türlü anlamıyorum ki ağlaması yok öyle çok beslenmeden sonra gazınıda bazen kendi bile kolaylıkla çıkartıyor. Alttan üstten maşallahı var ama derdi ne anlamıyorum da
(1,266 puan) tarafından
Ya.karni tammdoymuyo yada gazini cikartmasi yetrrli gelmiyor yada uykusunu alamadgimicin durmuyordur  vala.buyuk.kizimi oyle alstrdim.diye.cok.pismanim.
(882 puan) tarafından
Karnının doymadığını bende düşündüm iki gün önce hemşirmize danışıp mama verdim 2 ölçek yok. Sanırım gaz sorunu yaşıyor bakalım biraz daha gözlemliyeyim
(1,266 puan) tarafından
Egerki aglarknn ayaklarinjn karnina dgru cekiyirsa karni sertse gazdr
-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından

Dogunca ilk gunden:) hic yanima almadim zaten ilk uc hafta kadar saat kurdum ben iki saate bi uyandirdim sonra kendi kalkdi. Obur turku kendime de eziyet bebege de ne gerek var birsey olmaz . Zaten kendi besiginde yatmasi gerek yaninda yatirmaman gerek. Kalkdukca uyandikca bakarsin yan yatirinca kusarsa da akar bogulma durum olmaz. Obur turlu zaten geberio yorgunluktan bide ekstra surekli kontrlle insan kafayi yer

(882 puan) tarafından
Ben şuan kafayı yemek durumundayım ilk anneliğim olurda uykumda duymam diye çok aşırı stres yapıyorum ama bugün artık beşiğinde yatırıcam bende yanı başına yatıcam. Yoksa daha sonra çok daha kötü olucak
(9,080 puan) tarafından
Yani hem kendini bunaltiosun bis yere. Ne olacak bebek uyyo iste nirmmal insan gbi donemiyor edemiyor kimildayamiyor. 3. Ayinda yuzukoyun yatirdim cunku kafasini kurtario saga sola donderir elleri ustune durur  haff gohsuni kaldirip yarim sinav posisyonu gbi kalkar. 5 z ayda nirmal insan gbi bizler gibi cani istedikce yan dondu cani istedi sag sol bazen ayak ucu yerine done done kafasi geliodu bas tarafina ayaklari. Biz gbi uykusunda doner durur bebekde.
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Gaz sıkıntısı bitince o korkularda bitti bende yani 4 aydan sonra 
(882 puan) tarafından
Gaz sıkıntımız yok sadece benimki uyumak istediğinde benimle temas etmek istiyor yanımdada yatırsam cin ali gibi gözleri uykuya direniyor illa koluma alıcam yada pış pış yapıcam
(4,342 puan) tarafından
Önceden yanımda yatiriyodum alismisti besiginde uyumuyodu şimdi beşiğe alıştı yanımda yatirsam gece uyandığında uyumuyo çok zor oluyo benim için zaten dönmeye falan başladı yataktan düşer diye yanımda yatiramiyorum
(882 puan) tarafından
Alışkanlığını nekadar sürede kırdınız peki gündüz uykularınıda aynı yerdemi yatırıyorsunuz
(4,342 puan) tarafından
Gündüzleri nereye bıraksam orada uyuyo beşik istemiyo beşiğe koyunca sadece uykunun arasında agladigi zaman sallayınca hemen dalıyo yoksa uyanıp bi daha uyumuyo başka yerde yatarken
(4,342 puan) tarafından
Yalnız yanımdan ayırıp beşiğe alıştırmak pek kolay olmadı belki bir ay kadar sürmüştür alışması:)
0 oy
(5,383 puan) tarafından
Sesi çıkmaya başlayınca açık olan tek gözümü kapatıp uyumaya başladım :) 7 aylıkken odasını ayırdım. 2,5 yaşında hasta vs olmadığı sürece odasında uyuyor
(882 puan) tarafından
Sesi çıkmaya başlayınca nasıl yani ağlama olarak mı
(5,383 puan) tarafından
Yok böyle uyanıp kendi kendilerine sohbet ediyorlar ya 3 ay civarı işte o zaman :)
(882 puan) tarafından
He agu magu zamanları. Ay inşallah benimde öyle olur da rahatlarım. Vallahi panik atak hastası oldum
0 oy
(2,764 puan) tarafından
İlk dört ay zor geçti uykusuzluk gaz sıkıntısı sürekli ağlamalar falan düzeni yoktu dört ayda rahatladı zaten hep kendi beşiğinde yatırdım. 6 aylıkken de emmeyi bıraktı 10 aylık gece beslenmesini bıraktı o gün bugündür akşam yatağına kendi yatıyor kendi başına uyuyor şükürler olsun . Şuan 19 aylık tabi 
(882 puan) tarafından
Benimde acilen düzene sokmam lazım
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Canım bebeğim henüz 3 aylık o benimle ben onunla yatmaya çok alıştık el ele uyuyoruz
(882 puan) tarafından
Aha bu ben işte :)
(2,203 puan) tarafından
Valla canım yatağımın hemen yanında park yatak var ama kıyamıyorum ortamızda yatıyor böyle de çok huzurlu kafa kafaya nefes nefese el ele uyuyoruz doğurmadan diyordum ellemicem kendi yatağında yatsın böyle ortalarında yatıranlara garip karşılıyordum şimdi bebeğim olmadan uyuyamıyorum a önce eşime akşam yatağına koycam dedim hayır iyi böyle dedi ben hep oğlumla yattım eşim başka yerde yattı deli gibi yatıyor diye ilk kez dün beraber uyudu şimdi o da istemiyor ayrılmak
(2,203 puan) tarafından
Aklı verdiği zaman yatsın yatağında bu günler geri gelmicek kazık kadar olduklarında da zaten iş işten geçmiş olucak keşke demek istemiyorum ben liseye giderken bile annemin yanına sokulur uyurdum benimki erkek bide gel desem gelmez o zamanlar
0 oy
tarafından
Neredeyse 8 aylık oldu hala beşiğe sırtımı dönemiyorum :D
0 oy
tarafından
Çocuk ilk doğduğu zamanlar eşim yıllık iznini kullandı sonra da kendini öğlenci olarak aldırdı. Ben uyurken eşim bakıyordu geceleri. Gündüzleri o uyuyordu ben bakıyordum. 2 3 ay böyle gitti 
0 oy
tarafından
Doğduğundan beri hiç öyle tedirgin biri olmadım. 11 aya kadar bizim odada ama kendi beşiğinde yattı. Sonra odasinida ayirdim
0 oy
tarafından
İlk aylar çok tedirgindim ama baktim rahat uyuyor 3 aylıkken bıraktım kendi haline ☺

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 135 göst.
18 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Meleniko (882 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 212 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde oykununannesii (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 251 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 768 göst.