0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (1,451 puan) tarafından
2 çocuktan sonra hayatım kaydı düzene koyamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz ev işi yemek vs 

10 Cevaplar

0 oy
(2,863 puan) tarafından

Herseyin düzeni rutini olmak zorunda defol.  Çocuklar gün içinde neye ne kadar musade ederse o kaşar yapıyorm.

Kahvaltıdan sonra genelde bahçede 1 saat vakit geçiriyorlar,  2 saat de uyuyorlar gün içinde bana yetiyor 
(1,451 puan) tarafından
Ay benim küçük huysuz hiç durmuyor gece yapıyım diyorum onuda yapamıyorum
(2,863 puan) tarafından
Benimkiler büyüdü 2 ve 3 yaşına girecekler . Onlar küçükken burnumdan geldi hayat valla :))) sürekli yardımciyla  falan idare ettim temizliği
-Reklam-
0 oy
tarafından
3 çocuğum var büyük kızım 7 yaşına girecek küçük kızım 5 yaşına oğlum da 2 yaşına

Yuvarlanıp gidiyoruz işte seninkiler ne kadarlık 
(1,451 puan) tarafından
Biri 3 yaşında biri 6 aylık küçük çok huysuz büyüğün zararı yok ama kucukle hiç bı iş yapamıyorum
0 oy
tarafından
Bana  2 yetti bu halde kaç gündür dip köşe temizliği başladım kızım milyon kere ağladığı için yarım yamalaknyapip duruyorum 1 günlük iş oldu bana 1 hafta bir haftadır mutfaktan çıkamadim
(1,451 puan) tarafından
Ay benim küçük de öyle uyumuyor huzursuz hep Allah yardımcımız olsun
0 oy
(1,151 puan) tarafından
4 yaşında kızım var ikinci kızımı doğurduğumda çok zorlandm. Ne kadar istwsem de düzen tutmadı. Kızım şimdi bir buçuk yaşında. Herşey düzrne girdi. Büyük kızımın sayesinde. O olmasa benn napardm canm kızım. 
(1,451 puan) tarafından
Benimkilerde kız büyük 3 küçük 6 aylık çok zorlanıyorum bende küçük hiç durmuyor
(1,151 puan) tarafından
Ya zamanla büyük küçüğe alışıypr ve küçüğe göre hareket ediyor. Ona bakıyor falan. Beni rahatsız edeceği zaman iş yaparken kızım hemen devreye giriypr
0 oy
(7,074 puan) tarafından
Ya annelik bu kadar kötü birşey mi oturup ağlarım şimdi :D 
(1,451 puan) tarafından
Küçüğüm çok huysuz 6 aylık diğeri 3 yaşında vallahi biraz zorluyor
(7,074 puan) tarafından
Biraz daha büyüsün küçük olan. O zaman rahat edersin inşaAllah. Birbirine arkadaş olurlar
0 oy
(1,051 puan) tarafından
Kaydı be düzelmiyor birisi 17 aylık diğeri 6 aylık
(1,451 puan) tarafından
Allah bol sabır versin
(1,051 puan) tarafından
Amin cümlemize
0 oy
(120 puan) tarafından
Kizim 3 yasinda oglum 1.5 yasinda çökmüş durumdayim vallahi psikolaga gitmeyi düşünüyorum sakinleştirici ilaçlar versin diye
(1,451 puan) tarafından
Benimde biri 3 biri 6 aylık
0 oy
(14,637 puan) tarafından
benimde 2 geliyor kizim hemen hemen 2 yaşinda olacak 2ye girince kreşe verecem buyuğu 
(1,451 puan) tarafından
Benim buyukde 3 yaşında onun zararı yok da diğeri 6 aylık doğduğundan beri beni maf ediyor
0 oy
(1,876 puan) tarafından
2.si henüz 4 aylık düzenim var ama tam istediğim gibi değil idare ediyoruz ki 2 yaşına kadar bu böyle devam eder sonrası rahat ederim diye düşünüyorum 
(1,451 puan) tarafından
Benimde 2 tane biri 3 biri 6 aylık küçük çok huysuz ne uyur ne uslu durur sürekli ağlar
(1,876 puan) tarafından
Benimkiler sakin ama ben temizlik yaparken hep eşim bakıyor dilediğim zaman temizlik yapamıyorum mesela ugrastircak yemekler yapamıyorum eşim evde yoksa hiç yemek yapamıyorum gibi bisey :)) önceden dip bucak siler dim elimde bez şimdi o lüks yok her işim acele bir süre bu böyle sürer canlari sagolsun:)
0 oy
(3,000 puan) tarafından
İşleri asla ertelemem biriktirmem.. mesela dün evi sildim süpürdüm toz aldım.. bugün tuvaletleri yıkadım yemek yaptım yarının da yemeğini yaptım işe gideceğim için.. vakit bulursam ütü yaparım.. şu an kızım kreşte oğlum uyuyor kızım da evde olunca işler zor bitiyor
(1,451 puan) tarafından
Ne güzel benim biri 3 yaşında biri 6 aylık küçük çok huysuz uyumuyor uyku süresi çok az dolasiyla da surekli agliyo
(3,000 puan) tarafından
Benim kızım da 3 yaşındaydi oğlum 8 aylıktı hayatımın en güzel dönemleriymis meğer :D şimdi oğlum bir buçuk yaşında terör estiriyor

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 258 göst.
0 oy
9 cevap 167 göst.
23 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde rkelleci (81 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 349 göst.
20 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (777 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 238 göst.
15 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde aymira korkmaz (269 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,062 soru

24,148,820 cevap

334,792 kullanıcı

...