0 oy
1,248 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (134 puan) tarafından
Artık çekilmez bir hal aldı evliliğim. Ne saygı kaldı birbirimize ne birbirimizi çekecek sabır. En ufak tartışma çok farklı yerlere gelir oldu. O bende kadınlık bırakmıyor ben onda adamlık. İddialar oynadı bir sürü borç yaptı 25 bin tl maaştan bir kuruş kalmıyor. En ufak şeyde gözüme batar oldu. Tartıştık bu saatte. Gitti yattı. Artık hiç bir şekilde sabrım kalmadı. Eve Bardak aldım mesela diyor seni çok boş bıraktım. Bakacam.ne alıyorsun ne satıyorsun. Maaş günü gelsin diye dört gözle bekliyorum evde birşey kalmadı. Çocuklarım yerde yatıyor beşik alamadi borcu yüzünden hasta oluyorlar sürekli. O da kolunu kırmış evde iki gündürlü. Zaten sürekli tartisiyorduk. Ben adam değilsin diyorum o da sen kadin misin. Artık en ufak şeyimiz birbirimize batar oldu. Ha iki gün sonra unutuyor o iş için bir sekilde barışiyor ama artık benim gücüm kalmadı . İkizlerim var 1.5 yaşında bırakayım diyorum nasıl bırakıp gideyim. Onlarla gideyim diyorum. Banka da hesabımda param vardı annemin diye biliyordu borcunu ödemedi diye ona kesmiş tamam dedi hazırla valizini sabah biletini alım git . Çocuklara bakacak birini bulurum ben. Cocuklar bu saate kadar ayakta tek başıma bakıyorum zaten sinir stres bitikleri oynuyorum. Çok doldum çok yoruldum. Çok bunaldım. Bende de var onda da ama artık kaldıramıyorum. Artık haklı olmakta istemiyorum bittim ben. 

27 Cevaplar

0 oy
(1,193 puan) tarafından
evet belli ki cok dolmuşsun ve aranizda sevgi saygi diye birsey de kalmamis esinden ayrılabilirsin ama bu kadar kotu ve dengesiz hareket eden bir adama nasil cocuklari birakacaksin yazik degil mi yavrulara bide kucucuk istersen ac kal disarida yat ama o cocuklarini yanindn ayirma rabbim sana emanet etti onlari sen baskalarina mi emanet edeceksin yapma bunu bence bosanir ayirirsin yollarini umrunda da olmaz ama o cocuklar senin canin kanin..
(134 puan) tarafından
35 gün kuvez yolu bekledim kuzum öldüm öldüm dirildim. Kıyamet kopsa bırakılır mı evlat ya. Anlık sinir patlaması konusacak kimsem yoktu buraya sacmaladim işte.
(1,193 puan) tarafından
aman oyle olsun ne olursa olsun annenin yerini baba dahi tutamaz o yzuden evlatlarindan vazgecme bunu bi daha dusunme bile canm
(134 puan) tarafından
Asla annenin yaptığını kimse yapmaz ki
-Reklam-
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Gidin kisirlastirin kendinjzj yeter sizin gibi bilinçsiz insanlar yüzünden kaç çocuk sevkatsiz ,yarım ,travmali büyüyor . Sizin yuzunuzden kaç çocuk kurduğu yuvada eşine guvenmiyor insanlara güven miyor . Ne kadar derin yaralar bırakıyorsunuz  onlarda haberiniz var mı . Defolup gittiğinde o çocuğun içindeki anne boşluğunu hayatı boyunca ödeyebilecek misin. Nasıl bırakmak istiyorum diyebiliyorsunuz . Öyle şeyler ağzıma geliyor ki . O çocuk yarın bir gün vefat etse benim evlat açım var ben anayım diye ortalarda gezersinjz . O çocuklar " ölmeyi annesiz kalmaya tercih ederler  bunun ağırlığında ezilin . Kim çocuklarını bırakıp giderse kim doğurup da kendi zevki sevasini bide psikolojiyi öne atarsa Allah onu iki cihanda da mutlu etmesin 
(134 puan) tarafından
Birincisi eşim iyi bir baba kötü bir koca. Ha kötü bir koca olduğunu bilseydim çocuk yapmazdim. İkincisi bırakmayı düşünüyorum dedim. Ani bir sınır patlamasiyla . Bıraktım demedim hanfendi ben onların yollarini öldüm öldüm dirildim beklerken. Gerçekten anne olan anneliği geçtim vicdanı olan kimse bırakamaz. Burda destek olan o kadar guzel yürekler varken ne bu kin ne bu öfke haaa. Bıraktım diyen biri olsaydi bende lanet ederdim. Ama bırakmayı dusundum dedim.
0 oy
(3,973 puan) tarafından
Gülüm 

Yola katlan 

Topla valizini 

Çek git evden 

Lütfen

Kafanı topla 

Yavrularını gözüne bak sevgisine bak 

Onlar sana sende onlara muhtaçsın

Hadi kalk toparlan 

Gerisini boşver

O enkaz yığını olan kocanda kalsın evde 

Şuanda sağlıklı düşünemiyorsun
(134 puan) tarafından
Uzaklaşmak en güzeli biraz kafa dinlemek için bence de Allah razı olsun güzel vicdanın için
0 oy
(3,989 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun Rabbim yuvana hUzur versin .Bizde boş bos sıkılmalarimizdan bahsediyoruz ikiz büyütmek çok zor hele eşle sorun. Varsa derdine derman olacak kisyle sorunların var diyecek bişey bulamıyorum borcunu oduyomu yoksa odeyemiyomu büyük birileri konuşsa esinle duzelmesii için  .

Çocuklarlami ugrscaksim yoksa esinlemi ..
(134 puan) tarafından
Hay Allah razı olsun. Halden anlayan insanlarda var. Bunlar hep bunalımdan. Gece ,4-5 de yatıyorlar ikisi de öğlene kadar uyuyoruz akşama kadar ağlıyoruz dışarı çıkamıyorum nefes alamıyorum bunaliyorum. Esimden Allah razı olsun idare ediyorsun demesi yerine sacma sapan mevzular olunca daha da çıkamıyorum işin icinden
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Senin söylediklerinin aynısını bir komşum yaşadı iddaoynayip  serfsiz kocası içki de içip dovuyodu şimdi kız gitti çekişmeli boşanmaya vardı işler şimdi ne durumdalar bilmiyorum sizede eşinin kumarı bırakması dan başka çıkar yol göremiyorum arada olan çocuklara oluyor senin için çok üzüldüm insan 25binle çok rahat yaşar aslında benim eşim 10bin aliyo şükür yetiyo Allah sizin hakkınızda hayırlısı ni versin
(134 puan) tarafından
Abim asgari ücret alıyor evi kira 3 çocuk ve biri okula gidiyor ikincide başlıyacak bogazlari maşallah çok ama adam ekstra alım satim yapıyor yetiştiriyor. Hazmedemedigim tek nokta az alsa borcumuz olsa amenna. Haramla ugrasmasi haram çabası cildirtiyor beni .
0 oy
(4,167 puan) tarafından
Bin bakalım o otobüse, anlat derdini otobüstekilere. Yalnızım, mağdurum babamın evine dönüyorum de bi bakalım. Kim var kim yok çocuklarına bakar, ilgilenirler. Sana yardımcı olur korur gözetirler. Burası Türkiye, iyisiyle kötüsüyle Türkiye burası. Mağduru bağrına herzaman basar benim insanım. 
(134 puan) tarafından
İyi insanlarda var şükür. Çok zor durumda kalırsam öyle yaparım

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 653 göst.
0 oy
6 cevap 225 göst.
+2 oy
14 cevap 743 göst.
26 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (363 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 961 göst.