0 oy
154 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3 puan) tarafından

merhaba hanımlar. açıkçası biraz çekindim bunu sorarken ayıp gibi geliyor bunu bilmemek ama :) ben ikea mağazasından hiç alışveriş yapmadım sadece İnternet üzerinden yaptım. sorum şu : mağazadan alışveriş yaparken market mantığı gibi kendi aldığımız ürünü kendimiz mi taşıyoruz mağazadaki araçlarla? bir videoda karşıma çıktı da anne baba çocuk odası alışverişi yapıyordu. yatağı taşıyorlar. gitmeden önce saf kalmiyim diye sorayım istedim :O

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yataklar çekmeceler hep demonte canım. Alıp kendin evde kuruyorsun
(3 puan) tarafından
taşıma onlara mı ait peki?
tarafından
Hayır sana ait. Market gibi dusun
(3 puan) tarafından
anladım canım çook teşekkür ederimmm❤️
-Reklam-
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Hiç yapmadım canım bilmiyorum ama mesela Koçtaş da bazı ürünler depo teslim oluyor depo çıkışına yönlendiriyorlar ordan alıyosun bazı ürünler de reyon da paketli oluyor ordan alıyosun bazılarında da ürün evinize teslim olacak diyolar sen sadece ödeme yapıp çıkıyorsun bence Ikea da öyledir saflıkla çok alakası yok her ürün farklı şekilde oluyor sonuçta hepsini bilemezsin satış danışmanından destek alırsın :)
(3 puan) tarafından
haklısın canım :) çok teşekkür ederimm❤️
0 oy
tarafından
Küçük parçalaro reyondan alıyorsun. Ama o tarz büyük demonte parçaları ikeanın en sonunda çoook büyük depo gibi birşey var ordan alıyorsun. Mesela ikeanın içinde gezerken bir yemek masası beğendin. Onun üzerinde kırmızı bir etiket var. O etiketin fotoğrafını çek. O etikette onu büyük deponun neresinde bulacağın yazıyor. Hangi koridorda ve hangi rafta bulacağın yazıyor. Ona bakarak arayacaksın. Bir de üzerinde 6 ya da 9 haneli, 3 rakam da bir aralarında nokta olan bir sayı var. Mesela 080.050.330 gibi o da alacağın ürünün barkodu. Aldığın ürünü o barkoda bakarak alacaksın. Bazen aynı rafta farklı ürünler de oluyor şimdi. Bi de gitmişken mutlaka İsveç köftesi ye :D şimdiden iyi eğlenceler :))
(3 puan) tarafından
yaa çoook teşekkür ederimmm çok yardımcı oldun sağ ol ❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 121 göst.
3 Haziran 2025 Moda kategorisinde Onlygirl (575 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
1 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 593 göst.
0 oy