0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (1,018 puan) tarafından
Saat olmuş 6 30 daha yeni mutfağı topladım yatakları bile 3 4 gibi toplamıştı öyle boş boş çocuk bakıyorum 

Ne evi toplayasım var daha yemeğim yok ne yemek yapasım var yatıp uyumak istiyorum 

Yatak odasında çamaşırlar bekliyor dürülecek oturma odası desen çocugun dağıttıkları sadece mutfağı  toplu şuan oda yeni topladım 

Akşama yemek ne yapasım ne yiyesim var püff çok bunaldığım bir gün 

8 Cevaplar

0 oy
(8,667 puan) tarafından
Bu aralar benimde ruh halim ayni
(1,018 puan) tarafından
Vallahi ya duş aldık çocukla beraber zar zor sabah bayılırım belki diye yeminle belki deprem felan olur diye üşene üşene giyindim oda korkudan ne yapcam bilmiyorum bitik Bi haldeyim
-Reklam-
0 oy
(130 puan) tarafından
Aynen ya bebenin 6.ay aşısı vardı hemşireyle aram iyi dedim siz gelip evde yapsanız olmaz mı olmuyomus :D ona bile zor zoruna gittim benimde yemek yok bebe uyuyo bende yanına uzandım buralarda geziniyom 
(1,018 puan) tarafından
Kız eve gelirleri hiç o kadarda değil uzan uzan boşver ben boşver dim valla yarın yine yapcam aynı şeyleri nasılsa yarın iki katı çalışırım ksksk
(130 puan) tarafından
G.tümüz çıkıyo herseye yetişcez diye :D
0 oy
(163,425 puan) tarafından
bende bi afrali tafraliyim
(1,018 puan) tarafından
Valla Banada biri çatsa tüm sinirimi sıkıntımı çıkaracağım o derece bunaldım olan Bişey de yolda işte ne bilim yaa
0 oy
(520 puan) tarafından

Banada bazen oluyor. Bugünde dışardan lahmacun yiyin. Uygun ve lezzetli :D eşlerde arada yardım etsin işleri toparlamaya bizimde izin yapmak hakkımız:)

(1,018 puan) tarafından
Bize nerde izinn anca yemesini bilirler yardım çok nadir
0 oy
tarafından
Benmde bugün öyle canm ya hastaneye gttim geldim kızımla uyudum valla 5 te kalktm daha yeni yeni iş yapıyorm yapmak istediğim için değil valla mecburiyeyten inanki
(1,018 puan) tarafından
Valla benimde evi toplamam lazım mecburiyetten ama onu bile yapmadım mutfaklar kaldım çocuk yatıyor uzanıyorum şiödi
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Mevsim geçişleri böyle oluyor canım ya bende yeni yemek attım ocağa gebelik var benim birde sürekli uyusam uykumu alamam
(1,018 puan) tarafından
Evet hem öyel hemde her gün aynı oda aynı yerleri temizle temizle bu alıyor insan çalışmak daha iyi gerçekten evde olup istediğim zaman uyuyabilsem gene Bi nebze ama çocuk var uyunmuyorda
0 oy
(14,859 puan) tarafından
Gel kız beraber yiyelim ben de su aralar oturamıyorum valla bi masaja ihtiyacım var
(1,018 puan) tarafından
Ben sana masaj yapayım sen bana yemek :)))
(14,859 puan) tarafından
Yaparım kız nolcak tempoya alıştım bi haftadır  :)))
0 oy
tarafından
Inanki bende öyleyim bu aralar dermanım yok 
(1,018 puan) tarafından
Öyle ya valla hiç dermanım keyfim yok

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 227 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,128 göst.
1 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu