0 oy
1,189 göst.
Diğer kategorisinde (10,041 puan) tarafından
Kızlar ben genellikle sabahtan aksam 18.00e kadar aktif bakmaya çalışıyorum platforma. 

Şu dikkatimi çekti akşamları daha çok yoğunluk oluyor, akımlar vs. :)) 

Eşiniz eve gelince nasıl sürekli burda takılıyorsunuz, ben ona ilgi göstermekten bakamıyorum zaten şu platformu yasaklayacağım bir gün diyor:D 

Siz nasıl takiliyorsunuz? 

27 Cevaplar

0 oy
(7,931 puan) tarafından

Kocamdan kendi telefonuna bakar oluyor :D

(10,041 puan) tarafından
O zaman sonuna kadar haklısın canım sen de burda takılmakta:D
-Reklam-
0 oy
(532 puan) tarafından
 Ha ha valla ben ona fikkat edicek kadar girmiyorum bile esim eve saat 6 da geliyo   ben en fazla buraya saat  5 e kadar falan bakabiliyorum  ben onun yaninda baksam bile  esim telefonu aliyo elimden  bosver su telefonu  benimle ilgilendiyo pasam hep  simdi Allah var yukarda evde telefonunu hic eline almaz birini aramicaksa yada mesaj gelmediyse o yuzden bende almam 
(10,041 puan) tarafından
Yani o almıyorsa en güzelini yapıyorsun sen de canım:)
(532 puan) tarafından
Yok kiz valla hic eline almaz telwfonunu saten aksama kadar calisiyorum aksamda  yatana kadar telefonami bakiyim der hep o yuzden bende eaim evdeyken telwfknla vakit gecirmiyorum daha cok birbirimize zama ayiriyoruz
0 oy
tarafından
Ben gündüz çocuktan dolayı yemek temizlik derken pek giremiyorum .. akşam eşim gelince çocuğu ona veriyroum işler yemekler de bitmiş oluyor bende burda takılıyorum 
(10,041 puan) tarafından
O da iyiymiş kuzum birazda kendimize zaman ayırmamız lazım tabii:))
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Ben sabah yataktan çıkmadan yada öğleden sonra giriyorum yada eşim uyuyunca. Bende farkettim :)

(10,041 puan) tarafından
En iyisini yapıyorsun kuzum:)
0 oy
tarafından

:D ben genelde kızımı ayagimda sallarken biyandan da buraya gitiyom cnm . Eşimin yabinda girmiyom sonra diyo ne o elinde telefon düşmüyor diyo:))) gece de öyle yapıyorum kızı uyuturken giriyom

0 oy
(526 puan) tarafından
Vallah saat 7 den sonra telefonu bıle atoyom kızımla esımle ılgılenıyom
0 oy
(2,160 puan) tarafından

Eşim asker görevde. Tek başıma yaşıyorum ve nedense bende akşamları daha yoğun olarak giriyorum buraya :D

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,070 göst.
13 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde zeynos1234 (5,488 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 138 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
+2 oy
33 cevap 1,158 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,622 soru

24,127,375 cevap