0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşim yarın nöbetçi yarın hiç iş yapmak istemiyorum bugün de yemeğimde var ben kalkıyorum evi dip köşe temizliyorum haydin sizde katılın bana <3

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Postu hortlatayım :) benim temizlik bitti evimi çiçek götürüyor hafta sonuna kafam rahat size kolay gelsin :silly:

tarafından
Aboo kolay gelsin ev çiçek gibiyse ne güzel şimdi ayaklar uzatılır sjsj
tarafından
Çocukları uyutsam bir keşke :)teşekkür ediyorum <3
(4,534 puan) tarafından
Bende perdeden kapılara kadar hepsini hallettim bugün şükür ev mis gibi kokuyor ❤️
tarafından
Ellerin dert görmesin canım eline sağlık <3
(4,534 puan) tarafından
Sağol canım seninde ellerine sağlık ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

bitirdimm bile 
tarafından
Ohh ellerine sağlık bende gidem :)
tarafından
Kurumasını bekliyorum
tarafından
Benim ki de anca bitti :)
tarafından
Kız niye nolmus 9 saatttt
tarafından
Dip köşe girdim canım camları sildim halıları kaldırdım toz al tuvalet banyo derken anca valla :)
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Yazlık kışlık değişimine girdim çıkamıyorum bacım yardıma ihtiyacım var shshsh 
tarafından
Allah kolaylık versin Allah tan kıyafet az bizim evde hiç uğraştırmıyor o işler beni :)))))
(6,076 puan) tarafından
Kız oğlumun küçük gelenleri bizim eskiler yeniler vs karıştı shshshs :D
tarafından
Oyy valla çamaşır dağınıklığı cidden Allahlık:))))kolay gelsin gün gün azar azar yaparsın:D
0 oy
(5,314 puan) tarafından
bugun esim gitti hic bisey yapmadim yatak bile daginik yarında kizin blokmus dersi ogleden sonra ea yaparım artik
tarafından
Yap canım temiz ve düzenli ev insanın ruhuna da iyi geliyo hele hava güneşli olursa mis mis:))
(5,314 puan) tarafından
daginik biriyimdir duzeni sevmem.d
tarafından
herkes nasıl mutluysa öyle yapsın :D
0 oy
tarafından

Ben bu gün yaptım yarına misafir gelicek diye bir mutfak dolapları kaldı onu da çocuğu uyuttuktan sonra yapıcam. 12den sonra kayınvalidem gelicem o gelene kadar bitiririm diye umut ediyorum :)

tarafından
Ellerine sağlık canım kolay gelsin:)
0 oy
tarafından
Bana temizlik deme bacım geçen hafta başı halılar yıkamadan geldi öyle ters bi zamanda yikattik ki anlatamam eşim 2 hafta gece vardiyasindaydi çocuğun aşısı vardı çocuğun ateşi olmayacak keyfi yerinde olacak eşim ise gidecek de bende temizlik yapcam valla 10 gün oldu heralde gece 12lere kadar temizlik yaptım Camaro sildim perdeler yıkandı bütün mobilyalar silindi altı üstü temizlendi yazlıklar indi kisliklar çıktı biraz önce banyo tuvaleti de hallettim çocuğu yıkayıp uyuyayım dedim şakır şakır yağmur indi sildigim camlar battı daha temizlik falan yapmiyorum küstüm 
tarafından
Kız ellerine sağlık temizliğin kokusu buraya geldi boşver sen camları sildikten sonra yağan yağmur utansın senin kafan rahat olsun evin temiz cam dediğin nedir elinin kiri :))))
tarafından
Ay sağol canım Allah razı olsun bak pamuk gibi oldum elim bereketli anacim ne zaman cam silsem yağmur yagiyo benim eşime de diyorum bak ne bereketli kariyim elimi cama sürsem sakız şakır yağmur yagiyo koca kız damla duememisti kıtlık çıkarsa bana söyleyin cam sileyim dedim guluyo o da
tarafından
Ahahaha valla ne güzel olumlu yönden de bakmışsın bak :)))
0 oy
(2,565 puan) tarafından
Valla hergünüm bir macera bir temizlik elim sudan çıkmıyor o yüzden sana kolay gelsin cnm✺◟( ͡° ͜ʖ ͡°)◞✺
tarafından
Allah kolaylık versin sana canım benim ki bitti çoktan :))

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,302 göst.
20 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sedeff (548 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,871 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 260 göst.
1 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 936 göst.