0 oy
910 göst.
Diğer kategorisinde (281 puan) tarafından

image

balık böyle duruyor arada çırpınıyor yukarı çıkmaya çalıyor ama yine yan yatıp duruyor uzun süre ölecek mi acaba daha 2 gün oldu alalı ağzını açıp kapatıyor yavasca

25 Cevaplar

0 oy
(1,467 puan) tarafından
Evet ölüyor hatta olmüş gibi de duruyor kaç tane balığım bu şekilde öldü 
(281 puan) tarafından
Kurtardık canım eşim geldi suyunu değiştirdik yaşıyor
(1,467 puan) tarafından
İyi çok şükür cnm sevindim
-Reklam-
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Suyu kirli  balık nefes alamıyor bak suyun üstüne baloncukların çıkmış buda ispatı 2 günde böyle olmaz mümkün değil ben haftada bir değiştirirdim sularını günlük su değişiminde normal değil  hala ölmediysem içme suyuna hemen başka bir kaba al balığı nefes alsın ama bu şuanda mutlaka ekle yoksa yine ölür 
0 oy
(3,341 puan) tarafından
Yasiyo mu hala suyunu gunluk dehistir ben normal cesme suyu koyuyodum 5 sene yasadi benim 5 tane almistim ilk 2 hafta ikisi 1 sene arayla diger ikisi olmustu
0 oy
(259 puan) tarafından
Benim 3 balığım var şuan biri  elim kadar büyük maşallah diğerleri 3   4  santim kadar galiba.sabah 3 yem akşam 3 yem veriyorum.sularıda motorlu.15 günde bir su değiştiriyorum.kendi sularınıda biraz bırakıyorum ki ölmesinler yeni suda.benimkide biri su üzerine çıkıp yan yatıyor arada ama geri yüzüyor 1 aydır öyle sizinki hem motorsuz hem su kirli.1tane balıksa çok yemm veriyorsunuz eğerki suyu komple değiştirecekseniz dinlendirilmiş su koymslısınız.10 gün önceden dinlenmiş su.
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Ne yazikki ölecek gibi canım 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,001 soru

24,118,946 cevap

333,365 kullanıcı

...