0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (1,368 puan) tarafından
Normalde hemen bakardı şimdi çağırıyorum bazen ilk bazen 2 bazen hiç dönmüyor 

2 Cevaplar

0 oy
(91 puan) tarafından
Başka şeylerle ilgilenirken bakmayabiliyorlar canım bende bebeğime sesleniyorum mesela bişeyle ilgileniyorsa bakmıyor veya bazen ilk söyleyince bakıyor sürekli söyleyince bakmıyor sonrasında onlarda biliyo aslında boşa seslenince ilk bir bakıyor ne oluyor diye sonra takmıyor :)) 
(1,368 puan) tarafından
, Ne bileyim ya şu otizm filan hep gündemde ya en küçük şeyde korkuyorum açıkçası yani göz teması var oyun oynuyoruz beraber oyun oynamayı çok seviyor kendini sevdiriyor babası ev falan oynuyor babasını biliyor Ne bileyim bazen babasına baba diyor Bazen değil yani bayağı söylüyor bir oyun gösterdiğim zaman benimle birlikte oynuyor çabuk öğreniyor Ondan sonra el salla dediğimiz zaman sallıyor bazen de sallanmıyor Ben takip becerisi de var bir tek bu ismime çok takıldım Ama bu aralar TV'de izliyor belki ondan etkileniyor olabilir diye düşündüm ama kesinlikle kapattım TV'de babası açmıştı Ama artık yok kesinlikle bir de arabalar mesela iki tane sadece arabası var Bazen bakıyorum sürmeye çalışıyor bazen bakıyorum tekerleklerini gönderiyor hemen müdahale ediyorum
(91 puan) tarafından
Tabiki insan korkuyor ama tek başına bu yetersiz böyle bişey için bazen bakmıyorlar işte dikkatli olmalıyız evet ama dediğim gibi öyle bişey olsa göz kontağı da kurmaz dediklerinizi de yapmaz tek birşeye takılıp kendinizi üzmeyin yinede içinize sinmezse doktor muayenesinde dile getirin gerek varsa sizi yönlendirecek tir zaten ama ben zannetmiyorum çünki sizi taklit ediyor komutları anlıyor daha ne olsun göz kontağı da varmış
(1,368 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Şu an televizyon Kesinlikle yok Telefon yok çizgi film yok beraber oyun oynuyoruz Bugünden itibaren kestim ve seslendiğimde bakıyor Daha çabuk iletişime geçiyoruz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çünkü artık herşeyi biliyo bak şimdi biseye odaklandiysa seni duymaz ya da kizacagin bişey yaptıysa ya da sen seslenen bile duymamış gibi yapıp oyun oynuyo olabilir bunlar seçenekler arasında önceden bakıyormuş sonuçta bence sorun yok 
(1,368 puan) tarafından
, ya Dediğim gibi İşte şu otizm herkesin dilinde araştırdıkça bilgi Edinelim derken tamamen Paranoyak oluyoruz artık önceden bakıyordu ilk seslendiğimde bu aralar böyle TV'nin de etkisi olabilir diye düşündüm ve Bugün kesinlikle kapattım ve bir daha Açmayı düşünmüyorum zaten Ben açmadım eşim sağ olsun Yani dediğim gibi oyun oynuyoruz beraber Hani devam ettiriyor oyunu göz teması var Hani yemek konusu seçmiyor bir şey Bazen de yemek istemiyor yani benim için tek sorun şu isim meselesi bir de iki tane sadece arabası var mesela bazen oynamaya çalış Hani sürmeye çalışıyor bazen de bakıyorum tekerleklerini gönderiyor tekerleklerine gönderdiğini gördüğüm anda müdahale ediyorum zaten anneciğim
tarafından
Canım hepimiz paronayaklastik artık ben kreş öğretmeniyim çokta iyi anladığım bi konu olduğu halde yinede tereddüt ediyorum çünkü cok zor fark edilebilen bişey ama TV çok büyük düşman o yüzden kapattigin iyi olmuş ki bencede de senin çocuk TV'ye daliyo ondan dinlemiyor duymuyo seni
(1,368 puan) tarafından
Aşırı şekilde adapte oluyor TV'ye O yüzden kesinlikle kestim Aynen de öyle artık yani her şeyden bir ev hanımlanıp bir şey çıkarıyoruz gerçekten psikolojimiz Artık alt üst Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun
tarafından
Ben artık karar verdim otizmle ilgili hiç bişey okumayacagim postlari bile acmayacagim ancak öyle sakinlesirim çünkü
(1,368 puan) tarafından
Bende gerek yok piskolojikmen yipranis

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 317 göst.
20 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Syma (957 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 243 göst.
11 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
19 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 154 göst.
18 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,694 soru

24,187,188 cevap

336,715 kullanıcı

...