0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (373 puan) tarafından
Kızlar 6 aydır soba kullanıyorum ve tulum kapkara oluyor en çok korniş olan her simsiyah ilk bı leğende sıcak su ve toz döküp bekliyorum kiri çıkıyor tozu sonra makinege atıyorum bir adet bulaşık tableti makine tozu çamaşır suyu ama o tepenin siyahligi hep kaliuor nolur bir fikir verin

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vanish leke çıkarıcı bulaşık tableti beyazlar için omo nun sıvı deterjanı var onu ekliyorum bide soda ön yıkma ayarında yıkıyorum tertemiz oluyor 
-Reklam-
0 oy
(4,167 puan) tarafından
Beyaz kalıp sabunla leğende çitile ve sonra makinaya at. Bemmmbeyaz. Sobadan bende çok çektim zamanında. 
0 oy
(3,410 puan) tarafından
Ben beyaz rende sabun kullanıyorm ılıktna biraz sıcka suya döküp iyice eritip perdeyi basıyorum arada ters düz yapıyorm perdeyiki iyice işlesin 1 gece bekletiyorum snra makineye bulaış tableti çamaşır suyu yumuşatıcı tursili atıyorum ve perdeyi tek atıyorum ki iyice kiri çıksın ön yıkamaya atıyorm perde ayarım yok 60 derexede yıkıyorum bnmde sobalı ev anca beyazlıyor perde :))) 
0 oy
tarafından
Beyaz tül ve perdelere çamaşır suyu ekliyorum  bembeyaz çıkıyor 
0 oy
(14,816 puan) tarafından
Camasir soda ve toz Deterjan kullanıyorum canım ben çok kirliyse on yıkama yapıyorum 1 sene yıkamadim tullerimi gri olmuştu bildigin agardilar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
1 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
17 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Eso9090 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 221 göst.