+1 oy
541 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,754 puan) tarafından

İnsanın başına ne gelse merakından gelirmiş :) 

Geçen post açtım korkutmusum istemeden kızlar hakkınızı helal eden ama ben korkan girmesin yazdım  hakim olun lütfen kendinize 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
He bacım he öyle kolaydı bak yine girdim hahahahah
tarafından
Hafsa ya sjsj
tarafından
Ama haksızmıyım diğer postta az daha ruhumu teslim ediyor dum arlanmadım bunada girdim korka korka
(264 puan) tarafından
Puahhahahahahaja
tarafından
Hafsa kendin kasiniyon bacım ne giriyon o zaman sjsj deli kizzz bak ben evde tekim
(1,754 puan) tarafından
Kız aç sen korku filmi izle kurtul bir kerede aktrasyon arıyorsun
tarafından
He valla korkacağımı bile bile giriyorum neyime güveniyor sam :-):-)bende şu an tekim oğlumda uyuyor
tarafından
Ben ve korku filmi :-):-):-) bu imkansız bir şey
(7,099 puan) tarafından
Hafsa az once bi resim paylastim acaba nasil sile bilirim
tarafından
Resim silinmiyor gizleyebilir sin sadece yorumunu yada postunu
tarafından
Rojin posta gir altta kalem işaret var tıkla.ona sonra fotoğrafı silip duzenlemeyi kaydet de
tarafından
Hafsaaaa nasıl silinmiyor sjsj
tarafından
Aaa siliniyor mu ben kaç kere uğraştım olmadı
tarafından
Ne bileyim kız ben silememiş tim jsjsjsjajj
(7,099 puan) tarafından
Gooogle dustugunu yazmislar silmek istedim dur bi deniyim bakim
tarafından
Kız göğsünü atan sen misin
(1,151 puan) tarafından
Hafsa gülmw krizinw girdim
(7,099 puan) tarafından
;))))))ISIMLer ayni mi ne atacam goysumu bebegin sacini atmistim kaldirdim:))))))
tarafından
İsime bakmadan yorum yaptım o posta sjsjajja
tarafından
Aysel ne olacak bu halimiz sjsjajajaja
(1,151 puan) tarafından
Bilmiyorm hafsa. Daha dün kuzenime anlattm. Aylardr ne güzel korkmuyordm ilk defa. Ama korkan girnesine giriyorm. Birde o yetmezmiş gibi altta alakalı olan kprkan girmesinleri okuyorum. Psikolojim pert. Yıllardır korkarm. Hele banyoda böylw böyle olmş dedi biri. Banyoya gireniyom girince eşime 20 defa sesleniyotm
tarafından
Sen benden daha psikopattt çıktın ben diğer postlara girmiyorum hahahah
(1,151 puan) tarafından
O gün saat 11 de saçımı boyaaym dedm. Skskssjsj. Saçıma boyayı sürdüm 12 flndı 45 dk beklemem lzmdı bnmki dedi bn uyuycm. Yalvardım. Fanfini sözü verdm gül gül krize girdi. Sonra de hadi çabuk gir çık dedi suyu hazrlayana kadar saat gelir srn bir de yarım saat tuvalette sigara içersn git dedi. Gittim jsjsk 20 defa memeeeet dedm. İlk 1 saniye sesi duymasam daha yüksek bağırıyom sjdkks kalbim duruyo uyudumu diye
tarafından
Hahahahahah hahha yemin ederim aynıyız ya ben gece lavaboya giderken uyandırırım lütfen uyuma uyanık kal ben gelene kadar diyor girmemlee çıkmam bir oluyor öyle bir koşuyorum ki sanki arkadan biri tutup çekicek beni Bi hışımla odaya giriyorum adamında ödü bokuna kaçıyor sjsjajajj
(1,151 puan) tarafından
Mdkskskskwk bende gece öyleyim. Bak asla uyandrmadan wcye girmem. Duşu da o evde yoksa asla yapmam.
tarafından
Bende bende hahajajjajaha
(1,151 puan) tarafından
Hanımlar ev kokusu başlıklı postta senden bahıs ettim
tarafından
Benden mi
(1,151 puan) tarafından
Evet hanımlar ev kokusu nasl giderilir mi ne biri post açmşt
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla korka korka girdim 
0 oy
tarafından
Kız. Abdest aldıktan sonra korkutulan sen misin ahahaha ben o postu görmedim de bahsettiler 
(1,754 puan) tarafından
Yok ya wcye girdim tam çıkarken bir gölge geçti onu yazdim hangi çılgın beni korkutacak şaşarım
tarafından
Ahaha hayırlı olsun ☺️
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Merakla ürpermeyi bekleyerek gelen ben :) e hani ?  hakkımız varsa helal olsun canım ya :)
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Neydi mesala 
0 oy
tarafından

Fazla merak bilmem neye ney

İnsan merakından bakıyor ☺️

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 1,012 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.
7 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde polatzulal35 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,268 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
23 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (898 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,975 soru

24,079,823 cevap

331,129 kullanıcı

...