Kızlar daha öncede yazmıştım grmcmle ilgili sorunu belki size sorun gelmez ama benim icjn öyle daha 8 aylık evliyim ve ilk defa hamileyim insan sevinsinler tebrik etsinler ister dimi , neyse gorumcm hamile demistim Allah sağlıkla kucağına aldirsinda. Benden daha çok mutluluk versinde beni unutsun kıskanıp yarismasin inşallahhhh , bana anneme dahi hamileligine sevinemedim ben diyip duran biri annemden tebrik araması bekliyormuş hamile diye hanımefendi bu nasıl Bi yuzsuzluktur ben anlamıyorum ben kaç hafta uzuldum durdum boşa üzülmüşüm onemsemisim laflarını tabi o ayrı artık araya mesafe koydum ve yaptığının farkında benim sana kırgınlığım yok senin bana varmi diye soruyo bildiği şeyi bende kırılmasın diye diyemiyorum ama şehir dışından dönsün kesinlikle içimde tutmucam , bide durup durup bana herkes bana çok sevindi biliyormusun iyiki olmuş diye diyip duruyo nispet yaparcasina allah iyiligini versin herkes onu sevsin onunla ilgilensin yeterki benden uzakta olsun ya , hiç kız kardeşi yok tek büyümüş benimle yarisiyo bildiğiniz ama annemdende tebrik beklemesin Bi zahmet suratına suratına sevinemedim diyip durdu ayıptır ben ne yapayım yakın mesafede oturuyoruz uzak durmam imkansız ama artık Bi corap daha alsam asla söylemine hiç biseyimi anlatamayacağım abla yerine koymicam artik