0 oy
128 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,337 puan) tarafından
Gögüs estetiği oldum 4 ay önce dikiş yerlerim çok kaşınıyor kaşıyınca tatlı tatlı acıyor ya 

2 Cevaplar

0 oy
(7,101 puan) tarafından
Ay seninde bu meselen bir bitmedi yok altın aldı eşim yok çok büyük oldu yok şöyle . Tamam sen göğüs estetiği oldun tamam kocan istedi tamam :) vallah Arap.birliklerine mı duyurmaya çalışıyorsun napiyorsun 
(1,337 puan) tarafından
Seni neden gerdi canım burda herşey paylaşılıyor ben hayatımda ilk defa ameliyat oldum seni neden rahatsız etti
tarafından
Ahahahaha Ayşem yaaa.
Arap birlikleri nerden aklına geldi
(8,675 puan) tarafından
HHahha sakın ol kuzu ☺️☺️☺️
(7,101 puan) tarafından
Ama bebeğim başka şeyler paylaş be yani tatli paylaş soru paylaş sürekli göğüs göğüs göğüs yeter da doyduk duyduk
(1,337 puan) tarafından
Kız tatlı niye paylaşım herkesin paylaşacağı şey farklıdır dua et resim atamıyorum hahahahaha iyice doyardınız bu soru yerine geçmiyor mu yani admin böyle bu kuralmı koydu haberimiz yok ta
(7,101 puan) tarafından
Seymam ❤️ bir bu ablamiz birde Adralina Lima zaten :)
(7,101 puan) tarafından
Vallah sana yemin ederim senin postun olduğunu görünce inşallah foto yoktur diyorum :):) hani kapalisin sanırım üç saniyeligine bakın yaptirdiklarim diye atacaksın diye bende buna şahit olacağım diye korkuyorum bak . Tabi derdim gogus olunca tatlı niye yapasin :):):) bacı sana mutluluklar vallah yeni yaptirmissjn hayırlı uğurlu olsun beşi bir yerdeni de takmış kocan kaşınır da silikonlar patlarda yani herşey olur vallah biz olmadık bilmiyoruz sorma da :)
(8,675 puan) tarafından
Kız ben birkere fotoda görmüştüm kafası açıktı sanki
(7,101 puan) tarafından
Ben yazmalı gördüm dndnndndbd
(1,337 puan) tarafından
Nehir atmam canım doktor instagram sayfasında kafan olmadan paylaşalım dedi izin vermedim sonuçta biri görsün diye yaptırmadık hahahahaha evet kapalıyım kız altınların hepsi arabaya gitti koca araba aldı altın mı kalır şimdiye Bi silikonlar Bi ben kaldık :)
(7,101 puan) tarafından
Puhaaaa kız 4 ayda niye verdin haketmistim dedin . Bide senin boynum kalınlığında bileziklerin vardı onlar da mı gitti . Onlar patlamaz inşallah
(1,337 puan) tarafından
Hepsini verdim araba şarttı arabayı sattık sattığımız paraya araba bulamadık
-Reklam-
0 oy
(4,167 puan) tarafından
Kesi yapılan yer mutlaka kaşınır. Hücreler yenileniyor çünkü. 
(1,337 puan) tarafından
Devamlımı kaşınır belli Bi süre sonra geçermi
(4,167 puan) tarafından
İyileşene kadar kaşınır.  Sürekli kaşıntı olmaz ki.
(1,337 puan) tarafından
İnş 6. Ayda geçer tşk ederim yorumun için
(4,167 puan) tarafından
Geçer ya, rica ederim.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 73 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ozgegzem (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 439 göst.
27 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 243 göst.
1 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Gulusss (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 245 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,113 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,979 soru

24,118,583 cevap

333,348 kullanıcı

...