0 oy
1,437 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Çok seviyorum arkadaşımı .çok iyi kalpli yardımsever biri.insan kalbi kırmaktan ölüm gibi korkar.cok yakın oturuyorum.evimde wifi var .ayda 300 TL yakın ödüyorum.bir kere bendeyken wifi bağlamak zorunda kaldım telefonunu.ben sosyal medya vs kullanmıyorum arada çocuklar tabletten YouTube filan bakıyor işte bende arada TV den filim izliyorum.ben interneti sınırsız sanıyordum.sinirsizin bile bir sınır kotası varmış.bu ay o kota aşılmış.bende faturayı görünce sinirle interneti aradım.bana aşıldığını ondan olduğunu filan söylediler.ben unutmuştum bağlandığını.mail geldi hep sosyal medya gece gündüz durmadan izlenmiş.ben açıkçası bir daha bağlanmaz yada ortak kullanım için para teklif eder diye düşünmüştüm.para teklif etmeyince çıktı zannettim.simdi direk şifreyi değiştirsem problem olacak yani problem derken ayıp olacak.aciklasam para ver demis gibi olacak ne yapacağım fikri olan var mı ?interneti kapattirmam elim ayağım kız ders yapıyor artık herşey internet.

43 Cevaplar

0 oy
(7,827 puan) tarafından
Şifreyi değiş kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin sana soramaz oldu ki sordu canım böyle böyle sorun yaşadım de kimseylede ortak kullanma teklif edersede kabul etme
(12,026 puan) tarafından
Değiştirdim canım
(7,827 puan) tarafından
Ay şükürler olsun
-Reklam-
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Şifre kiricilar var canim etrafta ki wifileri o  programla kirabiliyosun  (ona verdigini unutmuş gibi davran) fatura aşimi olmuş eşimde boyle dusundu şifreyi degistirdiydi niye sordunki dersin bitti gitti bacisi valla kusura kalmasinda hayat zor gecim dahada zor o kirilacak diye niye benim cebimden gitsin ki cok istiyosa kendide alsin para vercek olsa yaa oylemii hadi bende yarisini verem ortak olam der 
(12,026 puan) tarafından
Değiştirdim canım şifreyi
(2,685 puan) tarafından
İyi yapmişsin 5 kuruş eksik olsa ekmegi bile vermiyolar bu devirde
0 oy
(8,176 puan) tarafından
Sınırsızın kotası olmuyor ki kota dolunca yavaşlıyor ekstra ücret alınmıyor bizim internet kullandigimiz kadar kimse kullanmaz ama fatura şaşmaz bence kandırmışlar seni haksız cikarmak için 
(12,026 puan) tarafından
Canım bizim alt yapı yok özel internet kullanıyoruz

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,032 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 710 göst.
6 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Sebebsizz (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 338 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde 1anneadayi (1,267 puan) tarafından soruldu