0 oy
248 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (255 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba

Diyete başlamak istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum daha doğrusu başlamak istemiyorum bi ara tek öğün beslenmeye başlamıştım ama çok yoruldum....

Nasıl bi yol izlesem önerileriniz var mı ?

Şimdiden teşekkürler...

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç diyet yapamayan ben bu konuda sana yardımcı olamayacağım canım :) 
-Reklam-
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Sabah hafif kahvaltı ve 1 dilim ekmek akşama kadar sadece su ve 1 kere şekersiz kahve çok acıkırsan 1 elma ye akşam 5 yada 6 gibi yaptığın yemekten 1 tabak yanına salata ama ekmeksiz ye kilo verirsin bir ara yapıyordum işe yarıyor sonra bıraktım 3 gündür tekrar başladım şuan çok açım birazdan kahve içecem bastırsın biraz akşam 5 e kadar 
0 oy
(472 puan) tarafından
Canım Tek öğün beslenmek zaten sağlıklı değil Ben de seni gidiyordum hamile kaldığım için bıraktım Sabahları bildiğin gibi yumurta Hafif şeyler yemen lazım aralarda Türk kahvesi yanında hurma kayısı olabilir Ondan sonra öğleden sonra Bir Tas Çorba yine arada fındık fıstık mutlaka bitki çayı kayısı ve Kiraz tavsiye ederim Akşam yemeği de yedi yedi buçuk gibi yiyorsun 9 gibi yine bitki çayını içiyorsun kapanışı yapıyorsun ekmek yemek yasak
0 oy
(333 puan) tarafından
Ben başladım :) sana da tavsiye ederim
0 oy
(7,807 puan) tarafından
Yaa aslında tek çözümü az yemek mesela normalde bir tabak dolusu yiyorsak onu yarım tabağa indirmeli makarna pilav bile yiyebiliriz ama normalde yediğimizin yarısı kadar inan bunu iki ay uygula çok fark edecek.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,744 soru

24,048,891 cevap

329,554 kullanıcı

...