0 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Şimdiden çok utanarak soruyorum kızlar afedersiniz eşimle ilişkiye girdikten diger gün sonra eşimin iki gün sonrada benim özel bölgemde yaralar çıkmaya başladı yani resmen yürürken bile acı cekiyorum ve daha önce hiç başıma böyle bişey gelmedi ne olduğunuda bilmiyorum böyle bişey yaşayan varmı ya netten bakıyorum tövbestağfurullah çok eşli ilişkilerde bulaşılan hastalıklar felan olabiliyormuş eşim öyle bişey yapmaz eminimde ama ikimizdede çıkması ne bileyim ya böyle bişey yaşayan oldu mu kızlar aranızdan birisiyim normalde ama utandığım için bu hesabı açtım hakkınızı helal edin

9 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Enfeksiyon veya başka hastalık olabilir mutlaka kadın doğuma gitmeni oneririm 
(1 puan) tarafından
Belki sivilcedir gecer diye bekliyorum da yok bu gidisle gidecegim ama ikimizdede cikti baska bisey olmasindan korkuyorum
(4,285 puan) tarafından
Korkup utanilacak biseu yok hijyene dikkat edin ve mutlaka doktora gidin canim
(6,435 puan) tarafından
Mantar olabilir canım değişik şekillerde çıkıyor mesela bende minik sivilce gibi çıktı büyüdükçe yaygınlaşdı düzleşti hem hap hemde krem kullandım eşinle aynı anda görünün
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sizde olan bir enfeksiyondanda eşinize geçmiş olabilir illa eşle ilgili olacak diye birşey yok canım doktora git en doğrusunu söyler 
(1 puan) tarafından
Kac gundur gecer diye bekledim kucuk cocugumda var gitme imkanimda yoktuda yarin gidecegim ya
0 oy
tarafından
Buradaki insanlar sadece tahmin yürütebilir siz en iyi bı doktora gidin 
(1 puan) tarafından
Yarın gidecegim
0 oy
tarafından
Kuzum benimde aklıma senin dediğin gibi bişey geldi 
(1 puan) tarafından
Eşimden çok eminim oyle bisey yapmayacagindan ama ikimizde neden oldu sorusu aklimi tırmaliyor bende enfeksiyon olsa dicem hicbi rahatsizligim yoktu anlamadimki ya
tarafından
O zaman bı doktora çıkın
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Kaşıntı varsa mantar bulaşır 
0 oy
(1,018 puan) tarafından
İltihaplı çıban gibi Bişey olabilir onun için krem kullanman lazım o bölgeyi temizleyip iltihabı giderme lazım 

Tabi tam ne olduğunu bilmeden yorum yapamam benimde aynı şekilde farklı yerlerde tuvalete girdiğim için olmuştu ya siz yada eşiniz kullandıysa mikrop kullanmış diperinize geçmiş olabilir 
0 oy
tarafından
Yara dediğiniz siğil mi acaba? HPV olabilir. Dediğiniz gibi genelde çok eşlilikte görülür 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Bi çeşit mantar ya da enfeksiyon olabilir.  En iyisi doktora danışmak 
0 oy
(1,027 puan) tarafından
Bu dediğiniz hastalıkta siz ilişkiye girince değil hastalık kendini göstermeye başladıktan sonra çıkar yaralar yani her ilişkide çıkıp sonra kaybolacak bişi değildir öyle birşey olduğunu sanmıyorum önceden var mıydı eşinizde veya sizde böyle yaralar İnternete baktığımız da zaten öksürüyorum yazsanız ölüyorsunuz yazıyor

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 957 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 596 göst.
26 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Büşrasu (656 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 442 göst.
14 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 350 göst.
9 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,574 soru

24,185,534 cevap

336,596 kullanıcı

...