0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (33 puan) tarafından
Merhaba kızlar ben 14 haftalık hamileyim bu gün rüyada adet olduğumu düşük yaptığımı gördüm yani kan gördüm  uyandığımdan beri karnım ayaklarım ağrıyor kafama takdım bu ne anlama geliyo bilən var mı

4 Cevaplar

0 oy
(1,027 puan) tarafından
Onu burda bazı yorumlarda okudum çoğu bayan görüyor çünkü stres yapıyorsun muhtemelen farkında olmasan da bilinçaltım takıyor ve rüyanda görüyorsun 
(33 puan) tarafından
Evet cnm ya çok korkuyorim ya bişey olursa diye
(1,027 puan) tarafından
Sıkıntıya sokma canım kendini Allah'ın izni ile birşey olmaz hem rızkı olan çocuk ne olursa olsun gelir sen böyle yaparak strese sokuyorsun kendini bende çok korkuyorum doktoruma da diyorum böyle yaparak 40 haftayı geçiremezsin geçirdiğinde de lohusalıkda da zorlanırsın sen dedi hem bebek anne karnında stresi hisseder ve stresli bebekler gece uyumaz dedi ama hamileliğin rahat geçiren annelerin bebekleri de rahat olur dedi korkma dua et
-Reklam-
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Onu hepimiz görüyoruz aşkoo .) Ohoo ben den Allah muhafaza oluk oluk kan gidiyor. 
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Ohoo ben neler görüyorum. Bilinçaltı canım. Korkma korkutma kendini. Her hafta düşüyorum ben çocuğu rüyada. Bir manaya bağlasam deli olurdum..
0 oy
tarafından
Rüyada kan görmek o rüyanın gerçekleşmiceği anlamına gelir. Rüyayı bozar yani kan korkma 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 102 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 04Ceylat (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 396 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Motherofcats (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 616 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Merve 27 (49 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 548 göst.