0 oy
201 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,027 puan) tarafından
Günlerdir rahatsızım ama hem kendime hem evime hem eşime bakarım çekip çeviririm ama bugün de eşim sabah bir kalktı midem kötü demeye başladı pazara gitcektim çarşıda işlerimiz vardı eve gelene kadar mızır da mızır susmadı ya :D diyorum nane limon yaparım eve gidince böyle kendini iyi hissetsin diye birşeyler söylüyorum yok :D günlerdir ben böyleyim sen daha yeni midem diyorsun dedim başladı her yerim dökülüyor şöyle böyle adama bişiler oldu gerçekten Allah(C.c) kadınlara dayanma gücü sabır veriyor ben şimdi annemi daha iyi anlıyorum :D

4 Cevaplar

0 oy
(258 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum buna eşim hasta olunca yataktan çıkmıyor ben hasta olunca ayakta koştururken terleye terleye atıyorum:D bir de anneme derdim önceden ya yapma bırak diye de öyle olmuyormus (:
(1,027 puan) tarafından
Benim ki zaten hasta olmasın bir mıyır mıyır içim almaz öyle canlı duracak ya ama benim sözümü dinlemez çorap giy derim giymez kalın gitinderim giyinmez sonra yapsaydım der
(258 puan) tarafından
Hiç sorma şu çorap takintilari ne anlamıyorum ya inatla gitmiyor üşüse de giymiyo
(1,027 puan) tarafından
Geldik çarşıdan işe gitcekti hemen bir çorba yaptım mide üşğtmesine iyi gelen birde nane limon ilaç da koydum çorba midemi bulandırır nane limonun içine ne koydun nane limon bal bal koymasaydın keşke daha ne yapayım bacım bunları içte 1 saat terle uyu dedim
(258 puan) tarafından
Ayy normalde şu nazı bizim yapmamiz lazım valla değişik bunlar ilgilendikçe nazlanıyorlar (:
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay bizimki hep öyle bir günde iyi uyandım demedi adam hergun bir yeri agrir bende yaşama enerjisi çok yüksek biriyim bıcır bıcır kalkarım ama soldurdu valla enerjimi sömürüyor kendimi tükenmiş hissediyorum artık sırf bu yüzden doktora gideceğim psikiyatriye kendimi bende kötü hisseder oldum malesef ki erkekler öyle yada benimki öyle onun dışında sorunumuz yok yoksa bosanacagim o kadar bıktım da bu sebebden de galiba insan bosanmaz hatta post bile açmayı düşünüyorum bu yüzden ,insanı çok yoruyor bizimki hergun hasta hergun bir yeri agrir 
(1,027 puan) tarafından
Acaba çalıştığı iş çok mu ağır yoğun mu çalışıyor yani benimki de hasta olur hasta olduğu zaman böyle olur o yüzden diyorum ya annemi şimdi daha iyi anlıyorum hakikaten bide benimki inat dediğimi yapmaz tartışır dururuz sonra alıştım artık napıyorsan yap derim yani sonra bana sen bana niye demedin der ben senin işine karışmam akıllandım derim yanlış yaparsan da kendi yanlışın olur derim adam mantıklı bişi kabullenmiyor
tarafından
Yok canım memur 8-5 çalışıyor zaten memur olmasa çalışamaz zaten  bilgiislem memuru hastanenin internet sitesine bakıyor arada haber yayınlıyor çok rahat işi ya büyük bir hastalık geçirdi sonra kaldı eşimde böyle hayır psikiyatriye gidince ilaç da vermiyorlar karaciğere etki edecek diye öyle yani 5-6 yıldır bu şekilde
(1,027 puan) tarafından
Ay hadi ya geçmiş olsun demek ki bağışıklığı düşmüş
tarafından
Evet düşük canım yorucu valla sağol
0 oy
(9,853 puan) tarafından
Sorma Benimkide öyle hasta oldumu hiç bir şey yapası gelmiyo 
(1,027 puan) tarafından
Erkeklerin genelinde var herhalde ya ama çözülmemiş bir durum muhtemelen aileden hasta olunca adama su bile almasına müsaade etmezsen işte böyle aman erkektir şöyle böyle
0 oy
tarafından
Ayyy eşim grip olunca çok kötü oluyor sanki kanser oldu 
(1,027 puan) tarafından
Ne kadar çok benle aynı fikirde olan varmış :D
tarafından
Demekki erkekler hep aynı tip :D
(1,027 puan) tarafından
Gene de kıyamıyorum ya

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 114 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,398 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 515 göst.
21 Nisan 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,653 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 167 göst.
26 Mart 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (9,853 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 350 göst.

Kategoriler

1,465,943 soru

24,023,558 cevap

328,323 kullanıcı

...