0 oy
179 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,713 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar size bı soru. Olacak Dyson sizce nasıl ? Kullanan varmı eşim aldı zorla iptal ettirdim 8e ona güzel seyler var gereksiz diye ..bide işyerinde bı arkadaş var sırf ona gicikligina aldırmak istiyordum vilemedim çok kıskanıyor beni dysonu kötülemeye çalışıyor gereksiz Dilan Polat'ın temizkikcielri memnun kalmadı sevmedi diye  ben ondan önce aldım ya bende gereksiz daha ucuza alırım die iptal ettirmkstim eşimde fiyat secimden sonra yükselecek diyo 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

4 Cevaplar

0 oy
(6,289 puan) tarafından

Hahahahah Dilan polatin çalışanları onu kullanmayı bilmiyor ki :D az önce yeni story atmışti

(2,713 puan) tarafından
Aynen dedim kullanamyi blmiyor tabi kötüler diye alamayınca millet kotuluyor kapalı kadın biraz yaşlı ya çok anlamıyor ondan sevmedim der her bünye kaldıramaz dedm
(6,289 puan) tarafından
İyi bisey süper toz çekiyor Hele karanlıkta görünen tozlar falan
Senin fikrin alıp almamak canım
(2,713 puan) tarafından
Ya eşim aldı 19bin 999 ben pahalı bulup iptal ettirdim bende aynı işlevi gören başka şey mi alsak paranıza mo yazik dedim arkadaşta kıskançlık yapınca almak kstedom
-Reklam-
0 oy
(1,840 puan) tarafından
Onun yerine robot süpürge daha mantıklı geliyo bana 
0 oy
tarafından
Ben de pek beğenmedim 
0 oy
(1,934 puan) tarafından
Bosch unlimited 7 aldım dik şarjlı süpürge, bebekle cok rahat oluyor, 10 yıl motor garantisi de var çekişi de cok guzel, dyson gereksiz abartılıyor linkçiler yuzunden, 20bin israf 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 417 göst.
0 oy
3 cevap 429 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Eliff28 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 363 göst.

Kategoriler

1,476,002 soru

24,162,671 cevap

335,452 kullanıcı