0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (88 puan) tarafından
Gün içinde neredeyse hiç hareketsiz kalmıyorum kendimi yoruyorum ama benim kızda tık yok 38 de açılmam yoktu sancı yok 39 da tekrar gideceğim uğraşıyorum ama zor  Sadece aşağıya baskı ve aşırı derecede kasık ağrısı hissediyorum kendimi yordukça genellikle son birkaç gündür kasıklarım böyle iltihap olsa ilaç da kullanıyorum Akıntımın şekli değişti birde su gibi oluyordu artık böyle sümükümsü olmaya başladı birde bebek sertleşiyor başka tık yok ne olucaz bakalım

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benim doğumum 37+3 teydi ama ben çok merdiven inip çıktım evimde asansör yok bide her gün yürüyüş yaptım birde ilişki yaşamıştım 37 haftalıktı. Tam o da etki etti galiba  :) doğum olacağı gün de eğilmiştim bir sancı girdi geçti sonra nişanım gelmişti ertesi gün doğurdum

(88 puan) tarafından
Bizde de merdiven falan yok ama aşırı hareket ediyorum elimden geldiğince ama tık yok
Ne güzel sevindim adınıza inşallah benim de gelir sağ salim bir an önce
tarafından
Amin inşallah Allah sağlıklı ömürler versin
(88 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(349 puan) tarafından
Son haftalarda bir sıkıntı yoksa gün aşırı ilişki öneriliyor deneyin bir 
(88 puan) tarafından
Şükür yok deniyoruz ama fayda ediyor mu bilmiyorum tabi
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Kendini yorup bebeği strese koyma derim. Dengeli yürüyüş yap squat yap merdiven in çık yavaştan. Hurma ye. Sıcak suya otur. Aniden doğumun başlayacak zaten 
(88 puan) tarafından
Her şey dozajında oluyor dikkat ediyorum zaten. Elimden geldiğince hepsini yapıyorum umarım olur
(5,397 puan) tarafından
Ben hepsini yaptım hergun, 39+6 da nisanim geldi sdsgsf :))) gittim çektim sancıları diğer gün oldu vs sezaryen ile aldılar
(88 puan) tarafından
Hımm anladım canım. Neden sezaryene aldılar ki
(5,397 puan) tarafından
Doğum zor oluyordu, 7 cm açılmam vardı ama bebeğin kalp atışları zayıfladı strese girdi acil aldılar. Kurtuldum kız çok iyi oldu =) şimdi 2. Ye hamileyim 38+3 te 19 mayısta alacaklar Allahin izniyle.
(88 puan) tarafından
Anladım canım o da sıkıntı normal için uğraş uğraş sonra bir anda sezaryene dönsün napalım onun için en sağlıklı neyse o olsun sezaryen olunca vakti belli en azından normal de o da yok
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Canim vaktinde gelir o niye acele ediyosun ki. Daha gununde dolmamis. 

Bende hic bi belirti yoktu 39+5 te sezeryan oldum. Acilma,sanci,nisan bilmem ne hic bisey yoktu.
(88 puan) tarafından
İlk gebeliğim çok ağırlaştım ve bebeğimi kucağıma almak istiyorum. Birde normal ya da sezaryen olacağı henüz belli değil bu da beni geriyor normal doğumdan yanayım ama bebeğim iri bebekmiş ve 1 hafta ileride devlete gidiyorum yine de normali deneriz dedi kanala tam inmeyebilir bebek dedi belki de bu yüzden
Anladım canım bakalım ben ne olucam bende de hiçbir şey yok şimdilik uygulamaya göre son 10 gün
0 oy
tarafından

42+3 de doğuran ben :woot:  

(88 puan) tarafından
Owww gözüm korktu şu an
tarafından
Valla gelmiyor Du zorla getirdik sjsjsjja

Ne açılma ne sancı hiç belirtim yoktu doğuma dair en son özelde gidip sezaryen doğum ile doğurdum
(88 puan) tarafından
Ben de bundan korkuyorum stres yapıyo bende sezaryen olanların direk günü belli ama normal doğum olunca bir de devlet olunca hep belirsiz beni 39 da yine çağırdı ne diyecek hiçbir fikrim yok
0 oy
tarafından

Benim kızım 40+1 de geldi şuan 4 aylık acele etme hamilelik daha güzel :D

(88 puan) tarafından
Valla bilemiyorum ki hangisi güzel sanırım illa bebişi de görüp öyle karar vermek lazım umarım hayırlısıyla gelir
tarafından
Ben görüp söylüyorum bacım bana güven 4 aylığız :D
(88 puan) tarafından
Anladım canım hayırlısı bakalım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 930 göst.
1 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Semanur (214 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 599 göst.
15 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler