0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (1,367 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Ben anlatayım kısaca annem 5 yıl babam 14 yıl oluyor vefat edeli., kardeşlerim hepsi evli ben gurbetteyim belki biliyorsunuzdur evlendiğiniz zaman artık kardeşlerim ve kendi hayatı olduğu için Siz hep geride kalıyorsunuz erkekler için böyle kadınlar için biraz daha farklı tabii gün boyunca telefonum ortadadır çocuğumla ilgileniyorum Eşim işte arıyor yani telefonum un tek çalma nedeni her gün eşim. Abim kardeşim ablam ne bileyim 2 haftada bir ararlar arada 1 arkadaşlarım arar ama. Telefonum onun dışında çalmaz. Hani Bi hikaye varya amca telefonu bozuk die yaptırmaya götürüyor, telefon bozuk değil 6 evladım var niye beni aramıyor lar diyor. Benim psikoloji tam böyle. Bazen kendimi çok yetersiz hissediyorum. Doğum kiloların 6 kilo duruyor vermeye çalışıyorum. Gün boyu oğlumla evin altında tek başımayım en büyük lüksümüz markete gitmek yada park. Ama bunaldım şimdiki devirde yakın arkadaş edinemiyirsun edinsende artık sırrını veremiyosun. Duygularım çok dağınık. Bazende diyorum Rabbım Bi deprem girdi bir sürü insan beraber vefat etti acaba bizlere ne olacak geçen yıl korona gitsin ddik daha beteri geldi. Bunca şeyin içinde 2. Çocuk ü istiyorum. Ama bizim tüp bebekle sadece oluyor ve nasıl olacak oğlumu kime bırakıp gidecem hiç bilmiyorum yahu. Bazende diyorum boşa yaşıyorum die. Moralim çok bozuk ama galiba en büyük etkisi regl dönemimde olmm

2 Cevaplar

0 oy
(1,794 puan) tarafından
Allah başka dert vermesin kardeşim daha beteri var deyip şükretmek lazim
-Reklam-
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Onlar seni aramıyorsa sen ara 

Arkadaş bu dünyada en nankör kişi 

Bi tane dostum var hergün konuşuruz dertleşiriz Allah ayağına taş değdirmesin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 521 göst.
28 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Guuness (758 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 145 göst.
29 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Demet bulut (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Gul25 (108 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 116 göst.
7 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,512 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,737 soru

24,418,966 cevap

351,442 kullanıcı

...