0 oy
598 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
...................

16 Cevaplar

0 oy
(23,122 puan) tarafından
Çalışıyorum işe kendimi zar zor sürükleyerek gidiyorum evi bazen pırıl pırıl yapıyorum bazen afedersin b.k götürüyor. Bir türlü denge sağlayamıyorum ben 
(9 puan) tarafından
Esinle aranda sorun var mi yani onu anlamadim. Birde calisiyorsan sanslisin bence kafani dagitiyorsun.Ben evdeyim.
(23,122 puan) tarafından
Evet. Borsa da para kaybetmesi yüzünden boşanmanın eşiğinden döndük şimdilik tabi
-Reklam-
0 oy
(870 puan) tarafından
Bir muddet ten sonra hıssizleşiyorsn umrunds olmyr canm bızde az once tartstk dinledim konustu konustu tam dedim sustum dinledim gıttı tabıkı de uzuluyrm ama aksama kadr kara kara da dusunyrm acaba sevmyrm mu  baskasjda var mı dıye diye dusunyrsn dundr
(9 puan) tarafından
Peki acaba mutlu olanlarin formulu nr biz neden böyleyiz anlamiyorum sen yine fazla dusunmuyorsun ben o kadar takiyorumki elim kolum kalkmiyor
(870 puan) tarafından
Eşim mesela dıyr beni dinle evı temizle onu yap bunu yap ya benm 1 bucuk yasında kızım var bırde 8 aylk kızım yemek zor ypyrm aksama kadr da acım  yapabildiğim kadr yapyrm temızlıgı soyledm anlamyr 5 dk sıyla 10 dksı ay ı degıl ben bılıyrm bırzda kaynanam soylyr onu tanıdığım ıcın esımj tanıdığım ıcın kimin ne dedıgını bıldıgım ıcın bazi konularda yapyrm bılsn ben oyle hersın her dedıgını yapamam yapyrdm gozunde gorunmyr Du canm tamm diyeceksin ne derde desin tamm diyip o ne derse  iş guc yemek tabıkı yaparsan sizden mutlusu olmz anlayış beklyr lar onuda belli etmemizi ıstyr lar mesela esım dıyr. Nıye geldıgımde hosgeldin diyip sarjlmyrsn mesela bunun ıcınde tartstk soylemeseydı bıkmzdm ben hos geldin hayatım dıyrm ama o sarılmmkda ıstyr o an elım dolu olyr yada cocuk yatyrm soylyrm anlamyr
(1,150 puan) tarafından
İnan azracan bu günler geçiyor. Bi zaman sonra sen tahammül edemiyorsn evin böyle olmasına. E o farkına vardığın zamanlar da çocuklar büyümüş oluyor. Benmki neler yaptı. Gitti b.k gibi hrtşeyi ailrsinin önünde sofra gibi serdi sanki kendisi çok kusursuzmş gibi. Ama şimdi iki kızm da büyüdü biri 4 yaşında biri 1 buçuk. Ben iş yaparken kendi kendilerime idare ediyprlar. Şükürler olsn büyük kızıma. O olmasa ben napardm.
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Valla bende senin gibiyim sanki gözüm kör oluyor da bi yeri bile göremiyorum:))) 
(9 puan) tarafından
Ne yapicaz peki :) ben artik bu elim kolum kalkmayan hasta gubi halden cikmak isitiyorum psikolojim kaldirmiyor cidden bide brbegim var onunlada ilgilenemiyorum hayat boyle gecmezki
(1,334 puan) tarafından
Eşleri çöpe atcaz:) valla bende bilmiyorum ki eskiye göre biraz gamsız oldum gerçi
(9 puan) tarafından
Çöp en iyisi birde kapagi kapattikmi dahada cikamaz :))) ben daha o seviyeye gelemedim ya
(1,334 puan) tarafından
Ne kadarlık evlisin valla ben iki çocukla düşünmeye fırsat bulamıyorum
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Bizimde bugün aramiz açıldı durduk yere hiç bişey beğenmiyor sıkıldım artık çocukla zaten zorlanıyorum bir kaç yemek dışında yemek yemiyor ne yapsam bir bahane herkes beğeniyor bı o beğenmiyor elimi herşeyden çıkarırım 

Ben ona kırıldım akşama.yenek yakmak istemiyorum herşeyi didik inceliyor 
0 oy
tarafından

Eşimle aram kötü değil çok  şükür ama bazen felaket kavga tartışmamız oluyor umurumun köşesi bile olmuyor :Dgülüyorum hep açarım bi dizi sevdigim yiyecekleri alırım yanıma bakarim keyfime çokta tın 

0 oy
(4,341 puan) tarafından
Umursamaz değilim ama eşimi degistiremeyecigimi biliyorum o yüzden akışına bıraktım Bi gün iyi Bi gün kavgalı sürüp gidiyo
0 oy
(5,370 puan) tarafından
İlk evlendiğim zaman çok takardım böyle tartışınca falan ama artık umrumda olmuyor pek. Kavga da etmiyorum konuşup konuşup tepki bekliyor vermeyince daha çok deliriyor :D 2-3 gün surat asıyor sonra bakıyor ben hayatıma devam ediyorum kendisi gelip konuşuyor. 30 yaşında anasının büyütemediğini ben büyütemem valla kusura bakmasın :D
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Valla artık pek umrumda olmuyor sık sık yaşayınca aynı şeyleri bir süre sonra umursamıyor insan 
0 oy
(5,686 puan) tarafından
Esimle genel olarak sorunlarimiz yok cok sukur ama kavga edince de gidip karalar baglamam cunku hayatimi esime baglamadigim icin cokta takmiyorum. Evet evliyiz, evet cocuklarimiz var ama benimde kendi hedef ve yasama amacim var. Kendimi daha cok onemserim.
0 oy
(3,588 puan) tarafından
Biraz arsız olmak lazım
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Aranan kan bulundu ben hiç takmiyorum kafaya ilk 2 sene herşeyi çok taktım uğraştım cabaladm sonra baktım hep benden gidiyor birşeyler ben saldım hiç birşey için uzmedim kendimi  kaçan kovalanir ben kovalamayi bıraktım kaçmaya başladım eşim kaçmayı bıraktı kovalamaya başladı ve artık 7 senedir eşim kovalıyor kussek ben hatalı bile olsam 5 dk sonra o geliyor 
0 oy
(7,239 puan) tarafından
Çok şükür bizim ki iyi tabi ki ara ara sorunlarimiz olsa da kötü demem nankörlük olur ama bı tanıdığımızın evlilik bitmiş ama çocuklar için sanırım devam ediyorlar ama kadın dışarıya karşı güleç kimseyi takmıyor gibi 
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Benim arkadaşım maşallah 10 sene çekti nese si hiç eksilmedi ama 10 sene sonunda da boşandı yüzüne gözüne bir ışık geldi :)
0 oy
(3,103 puan) tarafından
Kaç haftadır limoniyiz. Bir haftadır falan da görmezden geliyorum. Açıkçası takmıyorum. Oğlum uyanıkken onunla ilgileniyorum o uyuyinca da ev isi yapıyorm yada telefonda takılıyorm. Mecbur kalmadıkça onunla konuşmuyorum. Konuşsam da lafı uzatmadan bir kaç kelimeyle söyleyip geçiştiriyorum. Asla göze göze gelmiyorm. Çünkü göresim yok. Valla o kadar bıktım ki sürekli aynı şeyleri tartışmakdan artik tartışmıyorum bile. Laf sokmuyorm ters ters bakmıyorum. Trip atmıyorm. Düşün ki evde o yok öyle yaşıyorum. Akşamları o gelmeden yemeği yiyorum o gelince de tabağını hazırlayıp masaya koyuyorum. Çocukla oynamak için salona geldiğinde mutfağa gidip kahve içiyorum kapıyı da içerden kilitliyorum. O benimle muhatap olup konuşmasin diye de normalde bende istediği şeyleri o söylemeden yapıp önüne koyuyorum. Yani o kadar bıktım ki böyle nasıl olur nereye kadar gider bilmiyorum. Asla ona hesap sormuyorum naparsa yapsın hiç umrumda değil artık. 
tarafından
Post sahibi degilim ama şuan anlattiklarinin aynisini yaşıyorum ve bende takmıyorum 1 buçuk haftadır konuşmuyorum mecbur kalmadıkça Allah sonumuzu hayir etsin
(3,103 puan) tarafından
Sürekli ayni konular yüzünden kavga etmekden aynı şeyleri söylemekten o kadar sıkıldım ki. Kavga edip tartışsam ne olcak diyorum. Daha önce ki kavgalarımizda söylediğimden farklı olarak söyleyecek sözüm yok. O yüzden aynı şeyleri söyleye söyleye hissislestim sanırım. Kaç gündür oğlumla uyuyorum. Eskiden olsa gözüme uyku girmezdi ayrı yatıca.  Fark ettim de özlemiyorum bile. Sanırım git gide ona karşı herşey ölüyor içimde. İçimde ufacık bir sinir nefret var yaptıklarına karşı o da biterse naparim bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı.
tarafından
Allah'ım eşlerimizin kalbine merhamet vicdan versin canim.bende artik gormemezlikten geliyor ve aramiyorum hakli olduğum konu ve ozur dilemiyor ve surekli hakli olup peşinden giden ozur dileyen bendim ama bende sıkıldım artik seviyor ve deger veriyorsa gelir özür diler gelmezsede artik keyfi bilir  herşey onlarin etrafinda dönmüyor bende evladimla uyuyorum onlar bana yetiyor inşallah sizde barisirsiniz canim
(3,103 puan) tarafından
Hakkımızda hayırlısı olsun canım.
0 oy
(1,515 puan) tarafından

Sende söylemişsin. Kafaya yakmayacak, kendi hayatına bakarak :D

0 oy
(1,794 puan) tarafından
Kendini başka faydalı işlere verirsen takilmazsin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 326 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde prensess_66 (8 puan) tarafından soruldu