0 oy
1,698 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

29 Cevaplar

0 oy
(2,109 puan) tarafından
Canim delillerini baska bi yerede sakla telefonuna bse olur kanitlarin hep gider kardesin falan varsa onunla lpaylas veya cok guvrndgn arkadasin varsa telefonunu alip kirablr
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allahim sen kötü insanlardan koru bizi
0 oy
(163,449 puan) tarafından
Ben şok oldum yaa senin halini dusunemiyom bile allah yardimcin olsun cok şer..z mis kocan igrenc bi adam 
0 oy
tarafından
Pat pat ailesine şöyle abisine yani rezillik diz boyu resmen Allah ıslah etsin nasıl batmissa bu işe 
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum ya hakkında hayırlısı olsun
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Seni suçlu bulurlar kanitlayamazsan o.yuzden kanıtla ve bir an önce kurtul iğrenç yaratıktan çünkü gerçekten pislik bişey 
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Senin bu koca demeye nin şahit olan adam.brnce bir sapik sana diyim bacım 

50 yasin da  kadının fotosuyla  nasıl bir ***** işi olabilir ki  kadın ciplakmi  açık  mi hadi geçtim herşeyden önce yengesi yaaa Allah kolaylık versin  inşallah  bacım ne diyim 
0 oy
(12,763 puan) tarafından
O video yu abisine Atacan bu kadar ama o evde iken değil güvenli yere gideceksin annene abine kim varsa öyle atacan
0 oy
tarafından

Allah bin belasını versin gün yüzü görmesin adi ******** sana kurban olsun inşallah boşanınca koppekk gibi pişman olur yaptıklarına öyle surunsunki hayattan bezsin okurken midem bulandı ya rabbim yardımcın olsun kardeşim böyle bir pislikten kurtulucagin için üzülme şükret ki kurtuluyorsun:'(bu erkeklerin hali nolcak allahım sonumuz nasıl olcak rabbim ıslah etsin kimsenin başına vermesin 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 594 göst.
7 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eylul123 (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 227 göst.
20 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Masum anne (335 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 474 göst.
17 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde mehlikam (103 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 537 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meleklerivar (1,319 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,972 soru

24,132,415 cevap

334,117 kullanıcı

...