0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
İhtiyaç sahıbı var mı kızlar Sivas’ta bebek arabası vermek istiyorum şehir dışına göndermem çok para isterler postum kapanabilir Sivas’ta birileri varsa özelden yazar mısınız bana ?? Acil 
notu ile kapatıldı: Yasak post

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Postum kapanmadan ihtiyaç sahıbını bulsaydım iyi olcaktı 
-Reklam-
0 oy
(5,313 puan) tarafından
ucretsiz mi vereceksin canim saglik ocagi alıyor genelde 
tarafından
Tabi ücretsiz vercem canım
(5,313 puan) tarafından
Allah hayrini kabul etsin canim saglik ocaklari asi icin koylere gidiyor ordakilere verebilir
tarafından
Sağol canım burda öyle değil diye biliyorum ihtiyaç sahıbı birini bulursam elden vermek istiyorum bebek arabası için kargo çok Para ister ıkı gün öncede şehir dışına ihtiyaç sahibine hem benım kıyafetlerimi hem kızımın olmayan  kıyafetlerini gönderdim arada yapyorum böyle
0 oy
tarafından
Benim çok ihtiyacım var ama sivasta değilim kargoyu ben karşılarım ama özel durumu olan bebeğim var yürüyemiyo 2 yasinda çok zorlanıyorum komşum verdi sağolsun ama hem katlanmıyo  hemde çok büyük minibüsler beni almıyo katlamam gerektiğini söylüyolar. Yinede sivastan yazan olursa öncelik onların olsun tabi
tarafından
Kargo çok tutar canım kargoya vermeyi düşünmüyorum Sivas’ta elden alcak biri olursa daha iyi olur aracımızda yok çarşıya gidip kargoya verecek
tarafından
Anladım canım sağol yinede. Inşallah ihtiyacı olan birine gider
0 oy
tarafından
Ne kadar fesat kıskanç ınsanlarsınız ya uyarı vermişsiniz birde yazıklar olsun 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 166 göst.
0 oy
4 cevap 316 göst.
0 oy
3 cevap 241 göst.