0 oy
94 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,204 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 3 ay 11 günlük normalde asla ağlamaz kedi miyavlaması gibidir sürekli güler hala daha gülüyor fakat 2 3 gündür sürekli sebepli sebepsiz ağlıyor gazı yok atak dönemi de olabilir huyu tabiki de değişecek hep öyle kalmayacak ama salyası çok fazla yakaları şumşuruk ıslak elleri hep ağzında hep bulduğu şeyleri ağzına götürüyor kolları ıslak anneme damaklarına bakar mısın dedim ***** mısındişi mi çıktı dedi ama diş olabilir mi sinyali en azından anneme kalsa beni 4. Ayda ek gıdaya başla diye zorluyor  yoğurt falan ver diyor 

1 cevap

0 oy
(1,015 puan) tarafından
Benim kızımın ağası 2 aylıkken akmaya başladı 7-8 aylıkken bitmişti dişleri çıktıktan sonra şimdi oğlum da beş buçuk aylık 2 aydan beri ağız akıyor nlük yetiştiremiyorum
(2,204 puan) tarafından
Diş mi yani canım
(1,015 puan) tarafından
Benim kızım öyleydi doktor da götürmüştüm disten dedi. Eşimin kuzeninin oğlu 3 yaşına girmek üzere hala agzi akıyormuş onlarda doktora götürecekti en son
(2,204 puan) tarafından
Canım ben bunun üzerine damaklarını ekledim tırtıklı gibi annem elledi kendi yapısı dedi ama daha önce ellediğim zaman yoktu
(1,015 puan) tarafından
Doktor bana damaklarını boğaz çubugunu sürdüğü  zaman damakları sertleşmiş falan dedi bir de siz damaklarini eklerken  çocuk rahatlıyorsa dişlerdie büyük ihtimal
(2,204 puan) tarafından
Canım damakları tırtıklı birde ellediğim zaman gülmeye başladı diş mi bilmiyorum anlamadım aslımda bana göre diş annemde erken saçmalama diyip itin götüne soktı beni
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 168 göst.
10 Mart 2024 Diğer kategorisinde Masallinam38 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Masallinam38 (745 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 110 göst.
0 oy
1 cevap 89 göst.