0 oy
501 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

17. Haftaya kadar bekledim net olsun diye doktor kesin kız dedi ama değişmez insallahhh:D

Kızım olacakmiss<3 ayy çok tattliii:P

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yüzde kaç ihtimalle kız dedi 
tarafından
İlk cocuk olunca insan heves ediyor Bi çok şeye benim 12+1de %95le net belliydi mesela hem ultrason hem alttan muayneyle netti o hafta Bi görsen beni komple oda takımını oyuncaklarını banyo setini mama sandalyesini bebek arabasını aldım heves işte hatta isimli hastane setini bile sipariş verdim isimli şeyler genelde renk üzerine olduğu için ilk cocuksa insan o yüzden sabırsız oluyor yoksa evladın kızı erkeği asla olmaz önemli olan sağlıklı hayırlı Bi evlat olması ama insanın içindeki o heves sabırsızlık zaten cinsiyet konusunu tetikliyor mesela cinsiyeti belli olmadan çoğu kıyafetini ara renk almistim belli olunca dayadim mavileri yesilleri:))))) Allah sağlıkla sıhhatli bide en önemlisi Bi avazda kucağımıza almayı nasip etsin fakat iste o heves insanı yoruyor zaten :))))
tarafından
Canım Bi oğlum var ama gönlüm hep bide kızım olsa derdi Allah ne dediyse o erkekte olsa kiz da olsa aynı gram sevincim değişmez ama
Dedim ya gönlüm Bi de kızım olsa abi kız kardeş buyuseler derdim bakalim detaylıya kadar yine de alışveriş falan yapmam zaten:)
(303 puan) tarafından
Aminnn inşallah.
Benim de ilk çocuğum olacak nasipse :) Şimdiye kadar hiçbir sey almadım. İlk bebeğim düşük olduğu için bunda da endişeden korkudan elim varmadı. Haftası biraz daha ilerlesin diye bekliyorum hâlâ alasım gelmiyor çünkü. İsimli bir şey almayı düşünmüyorum şu an için. Belki saç fırçası olabilir onu da doğuma yakın alırım. Renk konusu da aynı sekilde 30. haftadan önce cinsiyet kesin belli olsa bile cinsiyete uygun renk almam. Belki bir iki parça çok çok beğendiğim olursa. O da zaten yine cinsiyet belirsiz olsa sonradan degisse bile bir yakınıma hediye edebilirim elimde kalmaz :) Herkesin heyecanını yaşama şekli farklı tabi. Hepimiz için en hayırlısı olsun.
(54,504 puan) tarafından
yemin ettir güzeldi ☺️☺️☺️
tarafından
Amin gülüm Rabbım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin insallah♡
-Reklam-
0 oy
(752 puan) tarafından
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah canım 
tarafından
Sağol canım Allah razı olsun Rabbım isteyen herkese nasip etsin
(752 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(4,656 puan) tarafından
Sağlıcakla gelsin bebişin
tarafından
Allah razı olsun canım Rabbım isteyen herkese versin insallah
(4,656 puan) tarafından
Amin inşallah:)
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Rabbım sağlıcakla kucağına aldirsin. Gözün aydın olsun
tarafından
Çok teşekkür ederim Allah olmayan herkese nasip etsin insallah
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına al inşallah canım, alışveriste de ilk sarı turuncu turkuaz gibi renklelerle başlayabilirsin :) 
tarafından
5 aya kadar alışveriş yapma erken daha dedi bende detaylıdan sonra başlarım zaten nolur nolmaz garantiye alıyım bidahaki aya detayliya gitcem insallah
(1,276 puan) tarafından
O rengi için demiştir, ben cinsiyetini bilmeden bir sürü aldım beyaz sarı yeşil kırmızı falan sonra bana 13-14 haftalık falandim kıza benziyor dedi bayram oldu biz tatile çıktık geldik detaylidan önce ben pembikler almaya başladım, nevresimlerini falan  demez mi videoda pipisini görüyorsunuz demi su çıkıntı pipi dedi ben muayeneden çıkınca hıçkıra hıckira ağladım adını Vera koyacaktım, kızım kızım diye sevdim karnımı neredeyse 1 ay  falan diye sonra 2 güne düzeldim :D gittim değiştirme tarihi gecmeyenleri değiştirdim falan isim arayışına girdik. Sağlıklı olsun da hangisi olursa olsun, gönlüne göre olsun :)
tarafından
Amin gülüm Rabbım den gelen herseye amenna bir oglusum var gönlüm ister bide kızım olsun abi kardeş buyusunler hayırlısı olsun inşallah
0 oy
(23 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başıma amiinnn 
tarafından
Amin gülüm tez zaman da insallah
0 oy
(6,700 puan) tarafından
İki tane kızım var ❤️ mükemmel bir duygu evlat yaaa 

Hayırli olsun canım sağlıkla gelsin inşallah 
tarafından
Benim de bir oğlum var çok şükür gönlüm kiz olsa keşke derdi yalan yok ama allahtan gelen herseye amenna:)
0 oy
(12,323 puan) tarafından
Aklıma kendi ultrason günlerim geldi aynı doktor bir hafta %100 kız dedi :D ertesi hafta %100 erkek dedi en son detaylı da pipiyi net gördüm oğlum oldu. Sağlıkla kucağına al da kız olsun erkek olsun önemlo değil hayırlı evlat olsun inşallah 
tarafından
Aaa harbimiii:)) bidaha ki ay detaylıca gircem ozmana kadar yine de beklim bari:D
0 oy
(8,932 puan) tarafından
Bende pazartesi gidecem 16 haftalık olacam bakalım ne diyecek sabırsızlıkla bekliyorum 
tarafından
Rabbım gönlünden geçeni versin insallah kuzum
0 oy
tarafından

Kız Çocuğu çok farklı çok Özel çok cilveli sağlıkla doğsun ınşallah :)

tarafından
Insallah gülüm bir oğlum var gönlüm ister Bi De kızım olsun ama Rabbım ne dediyse o insallah detaylidan sonra tam bu fikre alistircam kendimi:)
tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Ayyy ne güzel sağlıkla doğsun 
tarafından
Amin canim Rabbım isteyen herkese tattirsin insallah

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,117 soru

24,381,153 cevap

348,744 kullanıcı