0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (1,243 puan) tarafından

Kizlar herkese merhabalar uzun zamandir yoktum bugün geldim yine eskisi gibi sizi darlamaya:D

Kizlar  benim ikinci kizim 29 aylik oldu bende  tuvalet egitimine başladım ablasından görüyordu sabahları kuru kalkiyordi bazen cis cis diyip klozet e oturuyordu bende yaz gelmeden başlayayım dedim ama 3 gündür anam ağladı zor olduğunu ilk kızımdan biliyorum ama insanın ssbri azaliyormus zamanla ilk gün hem gece hem gunsuz bol bol cis kaçırdık dun de bi tık daha iyiydi ben goturdukxe klozeye yapmaya başladı bugün de oglen uykusunda 2 saat uyudu hic yapmaxi ama gündüz 2 sefer kaçırdı bazen tuvalete yapıyor bazen yapmıyor doğru yoldayım dimi kızlar tuvaletle ilgili şarkılar acıyorum meraklı normalde ama sanki öğrenemeyecek gibi geliyor yada 8yi mi gidiyoruz jotu mu bilmiyorum herkesin böyle oluyor değil mi :ermm:

4 Cevaplar

0 oy
(454 puan) tarafından
Bence devam et bir hafta on gün 
(1,243 puan) tarafından
Anca öğrenir değil mi benmi aceleciyim bilmiyom ki
(454 puan) tarafından
Sabırlı ve sakin olmalısın zamanla ögrencek inşallah
(1,243 puan) tarafından
İnsallah ♡
-Reklam-
0 oy
(420 puan) tarafından
İlk 3 gün bizimde canımız çıktı valla cano pes etme devam et güzel gidiyorsun sadece birazcık zaman :)
(1,243 puan) tarafından
Gerçekten mi canim qalla umut verdin bana insallah oyle olur :))
0 oy
(23,370 puan) tarafından
Gayet iyi gidiyosunuz maşallah. Bir iki hafta içinde tamamen öğrenir muhtemelen 
(1,243 puan) tarafından
Ay walla  mutlu oldum okuyunca canim cok teşekkür ederim ♡♡
(23,370 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Devam et canım bende 15 gün önce başladım şimdi iki saatte bir gidince çiş yapıyor ama büyüğünü hala altına yapıyor yapınca da ağlıyor hemen değiştiriyorum 
(1,243 puan) tarafından
Ya sana da kolay gelsin canim insallah biran önce öğrenirler de  rahat ederiz seninki kaç aylık
(1,009 puan) tarafından
Bugün doğum günü 24 aylik

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 236 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 357 göst.
0 oy
6 cevap 263 göst.
6 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,510 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 161 göst.
2 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,510 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,442 soru

24,154,532 cevap

335,069 kullanıcı

...