0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (3,550 puan) tarafından
Gece çok güzel uyudum ama sabah erken kalktım sözde yol yorgunum halim yoktu ama yinede kalktım evi toparladım süpürdüm valizleri çantaları yıkadım kirlileri yıkadım serdm kahvaltıda da baya acıkmışım fazla kaçırdım şimdi hiç halim yok :))) 

4 Cevaplar

0 oy
(752 puan) tarafından

Benim evde temizlenecek 2 gündür süpürüp silmiyorum her yer her yerde. Hıdrellezmis hamileler ev süpürmezmiş çamaşır yıkamazmış ... Hiç inanmam böyle şeylere ama ister istemez bilinç altıma işledi yapmıyorum yarın yapcam inşallah zaten karnım dayandı burnuma 2 iş yapsam nefes nefese kalıp yığılıp kalıyorum :D

(3,550 puan) tarafından
Bnde hamileym 2 yaşnda d oğlm var, mecbur iç başa düşünce yapsan olmuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha hiçbir iş yapmayan ben yattığım yerden yoruldum :) 
(3,550 puan) tarafından
Ohh iyi valla
tarafından
Ama geçen hafta çok yoruldum hamileyim zaten badana yaptık kapıları boyadık mutfak dolapları boyandı banyoyu yaptırdım falann anam ağladı bu hafta hiçbirşey yapmıcam :)
0 oy
(16,126 puan) tarafından

Valizleri toplamak zaten insani çok yoruyor :)

(3,550 puan) tarafından
Öyle valla ya
0 oy
tarafından
Ayy o dert bende de var 4 gün oldu eve geleli 3 valizle gittik hala daha çamaşır var evi toplayamıyırum hala bir de misafir geldi 2. Önce ona hazırlık filan derken kendime gelemiyorum. Çamaşırlar da 3 günde anca kuruyor 2 posta yıkadım bu gece yine atıcam bir posta. Yıkadıkça da çıkıyor sürekli. Yetişemiyorum resmen. Pazar günü de evde yokuz. 
(3,550 puan) tarafından
Hava yağmurlu ya bnmde gözüm sürekli dışarıda yağarsa koşup toplıycam, yıkamsı ayrı toplayıp yerleştirmek ayrı dert
tarafından
İyi dışarı asabiliyorsun kız. Ben asamıyorum assam ya uçup gidiyor ya da iğrenç koku siniyor üstüne.
(3,550 puan) tarafından
Koku niye siniyor şeyden mi kömür kurum falan mı
tarafından
Yok sokak kokusu. İstanbul havası kirli.
(3,550 puan) tarafından
Hee anladm

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 552 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 307 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 144 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Rabia2 (443 puan) tarafından soruldu