0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
Yumurtlama döneminde ilişkim oldu ve 5 gün sonra çok yoğun beyaz kokusuz akinti geldi. Bu akinti 2 3 gün sürdü. Adetime 1 hafta var ve şeffaf beyaz kokusuz akinti geliyor göğüs uçlarım çok hassas gebe olabilir miyim

9 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Test al ysp herşey olabilir yanı
(8 puan) tarafından
Test için adet geçilmesini bekle diyorlar doğru mu
(7,617 puan) tarafından
Erken test var
(8 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(16 puan) tarafından
Adete yakında akıntı sefaf olablr hormondan herşey değişebilir adet günü hada geçerse yapman en sağlıklı olur varsa bile erkek olablr 
(8 puan) tarafından
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
0 oy
(205 puan) tarafından
Olabilir kız neden olmasın ilk gebeliğine benimde öyle olmuştu  şimdi de şüpheleniyorum bende ama hayırlısı yok galiba benim
(8 puan) tarafından
Aaa belirtiler aynı benimki gibimiydi çok heyecanlandım peki adetiniz gecikince mi test yaptınız.  Her şeyin hayırlısı olsun benim ilk olacak eğer olduysa
(205 puan) tarafından
Evt adetim gecikmişti bide bende aşırı uyku vardı olur olmadık yerde esniyodum  öyle olunca gorumcem misti yapmıştım..hayırlısı olsun insallah
0 oy
tarafından
Ne ara embriyor oldular rahime yapıştı oyle bebek hemen 2 günde oluşmuyor istersen biraz ınternetten bilgi edin
(8 puan) tarafından
Araştırdım döllenme süresini geçtikten sonra akintilar başladı ve daha sonraki günler göğsüm acımaya başladı 2 günde olmadı bu belirtiler
tarafından
Ne zaman oldu adetinede daha 1 hafta varmis?? Beklenen adetten 14 gun once dollenme olduysa sizin daha 7 gun olmuş disarda bile 5 dollenen embriyor 5 gun sonra tamamlayıp tupwrlden rahime oluşuyor ve sen o ara gic birsey hisetmiyorsun
(8 puan) tarafından
Döllenme o an gerçekleşir rahme geçme süresi en erken 5 en geç 5 haftayı buluyor. Bende kasiklarimda bir şey hissetmiyorum göğüs uçlarım aciyo normalde acımaz birde akintimdan dolayı şüphelendim benim daha farklı oluyordu daha önce de mantar ve enfeksiyon geçirdiğim için onların akıntısıni kasinmasini vs. Yaşadığım için biliyorum bu kokusuz kaşıntı yok anlam veremedim ya hayırlısı olsun :/
0 oy
(150 puan) tarafından
Kan ver canım varsa çıkar allah gönlüne göre versin inşallah 
(8 puan) tarafından
Amin canım insallah
0 oy
(9,624 puan) tarafından
Benimde goguslerim cok hassaslasti uyuyordum surekli sinirliydim akintim olmadi ama bi test dldim baktim 5 haftalik hamileyim
(8 puan) tarafından
Aynen benimde çok uykum var ve duygusallim da.. inşallah bende hamileyimdir
(9,624 puan) tarafından
Bak banada yaz mrk ederim insallah vardir canim
(8 puan) tarafından
Insallah canım haberdar ederim
0 oy
(2,140 puan) tarafından
Bu saydıkların bende adet öncesi oluyor. Bilemedim.
(8 puan) tarafından
Adet öncesi bende her zaman akinti daha farklı oluyordu o yüzden bende bilemedim ikilemde kaldim
(2,140 puan) tarafından
Bekle bakalım adet geçerse test yap yine de
0 oy
tarafından
Olabilir test yapın
0 oy
(486 puan) tarafından
Belirtile4 4 hafta sonra baslwr diye biliyorum.  Yabi ade5 geçince başlar normalde benim adete 2 hafta kala göğüsler cok ağrıyordu uçları özellikle ama adetimde de ağrırdı. Adet belirtileri ile pek farklı degil aslında. Yinede eroemnt3st alırsanız adetten 1 hafta öncesine kadar sonuç veriyor. Ama en sonuc adetten 1 2 gun önce veya geçtikten sonra
(8 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 186 göst.
+1 oy
0 cevap 56 göst.
0 oy
6 cevap 257 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kubra.10 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 315 göst.