+1 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (130 puan) tarafından
Burda okuyorum bebeğine yetemediğini düşünen iyi bakamadığını düşünen hastalıklarından bile kendilerini suçlayan anneleri ve üzülüyorum bizler çok iyi anneleriz bebeğimize şimdiye kadar hiç biseye yetemediğimiz kadar çok yetiyoruz kendimize bakmadığımız kadar çok iyi çok güzel bakıyoruz onlar doğmadan kendimiz için olan şeyleri  bazen uyku bazen yemek bazen gezmek bazen üşengeçlik için boşverirken şimdi onlar için yemeyi içmeyi gezmeyi uykularımızı boşveriyoruz elbette ki hasta olcaklar düşcekler ağlıcaklar bizlerde öyle büyüdük her hastalık onların bağışıklığı için güç demek düşmeleri kendileri kalkmayı öğrensin demek ağlamaları mutluluktan da ağlamayı ögrencekler demek bizler bugünde ayakta bebeklerimiz için şu saate kadar gelmişsek onlara çok güzel yetiyoruz bakıyoruz demek güzel annişler onlar doğduğundan beri biz kendimiz için değil onlar için yaşamayı öğrendik onlarla yaşamayı öğrendik biz iyi olcaz ki onlarda iyi olcaklar kendinizi hiç bisey için suçlamayın bu günlerde geçecek daha dün biz bebekken şimdi bebeklerimiz var ona yetmediğinizi düşünmek yerine onlarla gecirdiginiz her saniyenin kıymetini bilin ve boş yere üzülüp onlara da negatif hissettirmeyin hepinizin bebişleri çok şanslı sizin gibi anneleri olduğu için Allah sizlere bağışlasın. ❤️

5 Cevaplar

0 oy
(1,409 puan) tarafından
Allah iyi ana baba olmayı nasip etsin
(130 puan) tarafından
Amin inşAllah
-Reklam-
0 oy
(45 puan) tarafından
Sanki birinden bunları duymaya ihtiyacım varmış kendimi çok iyi hissettirdi bunu okumak çok teşekkür ederim kendi adıma sizinde bebeğinizi size bağışlasın gerçekten çok güzel yazmışsınız ❤️❤️
(130 puan) tarafından
Canım benim teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Valla en başını okudum sadece malesef herkes iyi anne baba olamiyor 
(130 puan) tarafından
Herkes için yazmadım zaten iyi anne babalar çocuklarını düşünür onlara yetemedigini onları mutlu edemediğini düşünür onların hastalıklarından kendilerini suçlar anne baba olmayı hak etmeyen çok insan var Rabbim vermiş evet bize laf düşmez ama belki o bebeklerin belki anne babalarının imtihanı için vermiş bilemeyiz onun dışında iyi anne babalar zaten yazdıklarım:))
(1,754 puan) tarafından
Az önce Esra erole cikti 12 yasjndakj sılayı annesi nasıl onla bunla yatırmış satmış o da bu sene 12 yaşında çocuk düşün yani  kimjn ne mal olduğu belli degil
(1,051 puan) tarafından
Yaa sila bulundu mu tv izlemeyi bıraktık oğlum içinde
(1,754 puan) tarafından
Evet zavallı kız annesi cici babası ve kaçıran 42 yaşındaki adam tutuklandı
0 oy
(2,863 puan) tarafından
Burdaki birçok kadın gerçekten çok çok iyi anne çok saygı duyuyorum .

Fakat bazıları denk geliyor öyle olmayan:)))

Hele de normalde parka çıktığım zaman aşırı denk geliyor ya 
0 oy
(4 puan) tarafından
Yaa ne kadar güzel düşünüp yazmışsın 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 230 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Emine S (18,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 764 göst.
19 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,688 puan) tarafından soruldu
+4 oy