0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kizlar biz arabayi sattik araba ariyoruz suanlik ama ben onun parasini altina cevirelim diyorum eşimde aynı fikirde. Biz eşimle seçimlerden sonra altın ve arabalar yükselir diyoruz. Ama çevremizde altın yükselecek ama arabalar düşecek diyorlar.Sizce nasıl olur cevremde altını al tak araştırırsınız sonra alırsınız diyorlar arabayı.
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(2,225 puan) tarafından
Altın hertürlü karda altına koymak en iyisi para olarak durmasın 
(2,225 puan) tarafından
Araba çıkarsa altın da yükseliyor sonuçta
(8,948 puan) tarafından
Altin ciksa bile nekadar cikacak nekadar getirecek. Araba bi firladimi tam firlio. 2020 de  164 e mercedes aldik 500 e sattik 8 ayda. Gecen sene haziranda 710 a araba aldik opel mokka 0 suan 1400 altin bilukadar katlamaz
tarafından
Bizde öyle  altonlar 32 etmişti 30  a almıştık 1.5 Sene önce şimdi o sattığımız altınlar 77 bin ediyormuş. Iyice arastiricaz bakalım hayırlısı inşallah
(2,225 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım . Bende öyle diyorum aslında altın durduruğu gibi duruyor eşyaya arabaya evlere zam geliyor
Bu ay altın alsam 20 ye diğer ay 21 oluyor bu ay çamaşır makinesi 6 ise öbür ay 8 9 oluyor
:D
Artık eşyaya arabaya yatırım zamanı
tarafından
Öyle Valla Doğru Bakalım Hayırlısı
-Reklam-
0 oy
(45 puan) tarafından
Hiç belli olmaz ya
(130 puan) tarafından
Arabayla ev düşmez bence hergün üstüne koyuyo
tarafından
Kararsız Kaldım ya valla bakalım iyice araştıralım
0 oy
tarafından
Araba fiyatlarının düşeceği yok canım gün geçtikçe de yükseliyor. 500e aldığımız araba şu an 600 tutuyor. Arabanın tek dezavantajı hemen satamıyorsun altını git kuyumcuya alsın. Ki şöyle de bir durum var Altın yükseldikçe bir çok şeyin fiyatı da yükseliyor. 
tarafından
Öyle doğru valla bizde kararsız kaldım ne yapicamizi düşünüyoruz iyice araştıralım bakalım
tarafından
Aynen canım iyi araştırın
0 oy
(5,423 puan) tarafından
Belirsizlikler var şu durumda altın dolar Euro almak bence riskli en iyisi arabayı uzatmadan zamanı alın altından zarar edebileceğinizide hesaba katın çünkü bazı ekonomi kanallarında altının çok büyük düşüş yaşayacağı konuşulurken bazılarinda zirve yapilacak deniliyor seçimden sonra TL olarak kalması da değer kazandırmaya cak o yüzden araba alacaksaniz bir an önce alın bence 
tarafından
Bulursak alalım diyoruz ama oda hemen alınmıyor bakıyoruz bakalım iyice araştıralım canım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,229 soru

24,013,599 cevap

327,887 kullanıcı

...