0 oy
310 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (259 puan) tarafından
Kozlar annemlere geldim gezmek amaçlı hamileyim bir kızım var 2 hafta oldu geleli eşim yeter gel diyo ama bende hamileyim bı daha gelemem diye uzun zaman kalayım bir hafta daha dedim bozuldu triplenmeye başladı babamlarin arabası var annem bugün yazlığa gidelim ordanda gelir alır seni dedi yakın dusuyo evime orası ama annemler de bir hafta daha kalmamı istiyo ama eşimde de aklım kaliyo gripte olmuş bilemedim bide haftqua kalsam seçim haftası dönemem de  Yaa ne yapsam sizce 

9 Cevaplar

+1 oy
(6,157 puan) tarafından
Kal bosver kocaman adam grip ne yapcan sana bulasir hamilesin cocugunda varmis iyi olsun oyle git bence
(259 puan) tarafından
Bilmiuorum ki haftaya seçim var haftaya haftasinu da gitmem imkansız yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
E yeterince kalmişsin aslinda dogumdan sonra da gidebilirsin
(259 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum yeter diye bidr haftaya kalsam seçim haftası bifaha dönemem
tarafından
Ailelerin cok karismasi dogru degil bu gitme kalma olaylarina esinle ortak karar ver daha iyi
0 oy
tarafından
Ben olsam dönmezdim eşimi ikna etmeye bakardım zaten hastaymış sanada bulaşır bilemiyorum 
0 oy
(11,148 puan) tarafından
Yani bence 2 hafta kalmışsınız yeter eşini yanlız bırakma. Gerekirse doğumdan önce birdaha gidersin 
(259 puan) tarafından
Dimi Yaa bende öyle dusunuyorum
(11,148 puan) tarafından
Esin senjn gönlünü yapmış 2 hafta kalmışsın gel diyince git ki birdahaki gitmek istediğinde yüzün olsun. Gitmeyip bir hafta daha kaldığında başka Zaman gitmek isteyince bunu ısıtıp önüne getirebilir. Gidiyorsun ben gel diyince gelmiyorsun gibi. Bide erkekler hasta olunca çok nazlı oluyo :D kalacağın bir hafta burnundan gekir
0 oy
(294 puan) tarafından
Esin gel diosa git bence nede olsa 2hafta kalmışsın doğumda annen gelir zaten 
(259 puan) tarafından
Haklısın canım oyle yapayim
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Yani eşin grip olmasaydı git derdim ama zaten grip olmuş kocaman adam bakar kendine hem hamilesin hem çocuğun var size bulasirsa daha kötü olur bence biraz daha kal 
(259 puan) tarafından
Aslında iyi oldu hastalikta ama hala üstünde var nezle
0 oy
(2,860 puan) tarafından
Ben olsam giderdim . Ağzının tadıyla git bence 2 hafta olmuş.  Bu ailelerin araya girmesi de yanlış yani adamın vardır bir düşüncesi.  Sonra işte görüyoruz kocam pomrno izlemiş postlarini 
(259 puan) tarafından
Haklısın cajim bende öyle düşünüyorum
0 oy
(3,414 puan) tarafından
Bnde 10 günlüğüne gelmiştim yarında kuzenimn nişanı var eşime dedm düğünde olmayacam zatn bnmde doğum 3 aya inşallah 2 yaşnda da oğlm var gelsen iyi olur dedi anlaştığımız üstüne çıkma ki bidaha gönlü rahat yollim dedi bende tmm dedm şmdi yola çıktım gidiyorm :))) 
(259 puan) tarafından
Ayy ne güzel biz hep kavga ederiz kalayım diye ama bu sefer yapmicsm öyle Yaa
(3,414 puan) tarafından
Biz baştan konuştuk 10 gün dedi bnde tamm dedm yolumda uzun benm ama olsn insanın evi gibi olmuyor :)
0 oy
tarafından
Güzelce anlat hamile halinle hastalığı sanada bulassa ne olcak ilaçta kullanamıyorsun  zaten kırmadan gönlünü al izlemiştir evde alışınca tek kalmakta zor gelir o yüzden yapıyordur 
(259 puan) tarafından
Haklısın canım aciklicam ona ama giderim tadinda birakmak lazım 2 hafta yeter diye dusunyorum
tarafından
İçine nasıl sinecekse öyle yap sonuçta bir daha gidersin annene

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 395 göst.
10 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 396 göst.
6 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serra (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 345 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mavissss93 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,281 göst.
22 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,856 soru

24,078,163 cevap

331,047 kullanıcı

...