0 oy
1,430 göst.
Diğer kategorisinde (194 puan) tarafından
Kızlar geçen sefer de post açtım bebeğim doğar doğmaz kuveze girdi dün görmeye gitti entube edilmis boğazında hortum vardı aynı şeyi yaşayan var mı ne zaman çıkar minigim sizce

29 Cevaplar

0 oy
(1,046 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah tez zamanda çıkar kucağına alırsın yavrunu 
(194 puan) tarafından
İnşallah canım insallh
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Merak etme benimde oğlum erken doğdu bir ay kuvezde kaldı nefes alması kolay olsun diye bazen hortum takıyor latrdı Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bir an önce çok zor bıt süreç sabır et  bol bol dınlen   gelince  ufaklık  ömür boyu mesaini başlıcak
(194 puan) tarafından
Öyle zor ki dayanmak Allah yardım etsin
0 oy
(53,743 puan) tarafından
Rabbim sifa versin size bagislasin inşallah 
(194 puan) tarafından
Amin inşallah canm
0 oy
(482 puan) tarafından
Entube olması aslında çok korkulan bir şey değil ciğerleri küçük tam gelismemis olabilir aldığı nefes yetmiyor olabilir sadece ciğerleri gelişine kadar kendi değilde bunu makine yapcak ciğerleri illa ki gelisecektir sonra kendi kendine nefes almaya baslicak geçmiş olsun inşallah en kısa sürede kucağına alırsın 
(194 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol
0 oy
(1,411 puan) tarafından
Ben prematüre annesiyim bebeğim enfeksiyonla doğdu ciğerleri gelişmemişti 25 gün kadar küvözde kaldı doktorlar hep çok karışık konuşurlar be iyi ne kötü yorum da yapmazlar ama bebekler çok güçlü canım 23 haftalık bebeği bile yaşattıklarını söylediler Tabiki Allah istedi bunu.Bebeğin vaktinde doğmuş haftası küçük olanlardan daha güçlüdür o kısa süre kalır çıkar güçlü ol annesi.
(194 puan) tarafından
İnşallah canım rabbim ol derse olur
0 oy
(2,789 puan) tarafından
33 haftalık 1650 gramla doğum yaptım 39 gün gözyaşım dinmedi entubr oldu kalbinde delik çıktı 39 gün nasıl geçti bilmiyorum ölüyorum sandım ama çok şükür kavustugumuz an herşey bitti kalbindeki sorun düzeldi şimdi 2.5 yaşında çok afacan diyeceğim o ki sakın kendini yipratma o kadar uzgundumdu sütüm kesildi tabiki senin elinde olan bişey değil bu üzülüyorsun ama merak etme onlar çok güçlüler çıkacak ona sarılıp kokusunu içine çeke çeke uyuyacagin günler gelecek ne olur sabırlı olmaya çalış aslında bu cümleyi bana kullandıkları da sinir olurdum ama gerçekten haklılar mis Allah'ın izniyle yavrun yanına gelecek inşallah canım benim 
(194 puan) tarafından
İnşallah bende kavusurum insallah
0 oy
tarafından
Solunumu kendi başına yapamıyordur benim oğlumda 32+4 de doğumustu ciğerleri tam gelişmemiş olduğundan solunum yapamıyordu 10 gün kadar entube idi yavaş yavaş duzeldikce çıkarırlar her saatini takip ediyorlar yarın bile çıkarabilirler bu bebeğe bağlı gelişimine bağlı bn erken doğum yaptım etkisi çoktu rabbim dayanma gücü versin tez vakit kucağına gelsin inşallah 
(194 puan) tarafından
Amin canım inşallah bnm oğluma karnındayken kısa diyorlardı haftasına göre meyersem gelismiyomus minigim
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin size bağışlasın Rabbim 
(194 puan) tarafından
Amin canım insallah
0 oy
(1 puan) tarafından
Merhaba canım bebeğin nasıl inşallah sağ salim kavusmussundur bebise...bende yaşadım doktorlar ilk 24saat çok kritik kötü birşey olursa daha kapsamlı bir üniversite hastanesine sevk ederiz dediler ve ben 9ay boyunca hamile olduğumu bilmeden dogurdum velasil kelam oğlum öyle bir savaşçı çıktıki atlattık heseyi şimdi 7aylik bir evladım var diğeri 2.5yasidna diyeceğim o ki üzülme Rabbim onları koruyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 197 göst.
8 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynozeyno (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,217 göst.
29 Nisan 2019 Aile & Aşk kategorisinde Songül123 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 793 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Neva21 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Neva21 (90 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,812 soru

24,021,321 cevap