0 oy
658 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (47 puan) tarafından
Kızlar çocuğumu salı günü doktora getirdim öksürük vardı kuru oksuruk doktor asist antibiyotik verdi vitamin vs eve geldim daha da kötü oldu gece ertesi gün başka doktora getirdim doktor alerjik öksürük bu dedi alerji şurubu verdi öksürüğü o gece azaldı asisti bırak dedi bıraktım neyse bugün gündüz balgam dolmuş boğazı dün kuru oksuruktu doktora getirdiğimde ee şimdi ben asist i vereyimmi vermeyimmi bilemedim doktor. Büyük ihtimalle kuru öksürük diye bırak dedi asisti siz balgamlı öksürükte çocuğunuza kullandınız mı ise yarıyor mu üç yasinda bu arada çocuğum. Bana akıl verin kafam karıştı bidaha dktora getirme şansım yok randevu da yok doktor numarası da yok sorsam 

10 Cevaplar

0 oy
(4,657 puan) tarafından
Kullan balgam varsa iyi gelir 5 gün kullanacaksın diye hatırlıyorum 
(47 puan) tarafından
Teşekkür ederim aşırı öksürük yapıyor mu bilgin varmı peki
(4,657 puan) tarafından
Biraz yapıyor ama balgam atmış oluyor sorun olmaz çok düzenli kullan sonra bırak süresi dolunca
(47 puan) tarafından
Tmm cnm sağol
-Reklam-
0 oy
(8,177 puan) tarafından
Boğazında tahriş filan yoksa bence antibiyotiği verme. Ne güzel balgamı da atıyormuş bak
(47 puan) tarafından
Cnm balgam atmıyor dün kuru öksürüktu bugün balgamlı olmuş dün kuru öksürük diye sanırım doktor asisti bırak dedi bugün baktım balgamı var çok hani atamaz iner ciğere diye korkuyorum asist veren varmı balgam söktürür mu acaba diye sormak istedim antibiyotik de verdi boğazı kizarik dedi valla blmiyorum ki
(8,177 puan) tarafından
Boğazında kızarıklık varsa başla o zaman
0 oy
(6,431 puan) tarafından
Asist antibiyotik değil balgam söktürücü, evet ekstra öksürük yapar ki akciğerleri balgamdan temizleyip rahatlatmaktır amacı. Asist verin sıkıntı olmaz.
(47 puan) tarafından
Biliyorum antibiyotik ayrı zten doktor dün asist bırak dedi kuru öksürüktu alerjik dedi bugün balgami var bende ciğere iner diye korkuyorum acaba asisti versem mi diye arada kaldım sormak istedim teşekkür ederim
(6,431 puan) tarafından
Ver ver, ılık su da ver akciğer temizlenir. Biraz öksürük yapar hiç korkma. Çok geçmiş olsun
(47 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Geniz akıntısı falan dediler mi 
(47 puan) tarafından
Yok boagazi kızarık dedi antibiyotik verdi sonra öksürüğü alerjik dedi asisti bırak dedi ama dunki kuru öksürüktu bugün balgam olmuş yani atamaz diye korkuyorum dedim acaba asiste devammi etsem arada kaldim
tarafından
Şimdi siz balgam söktürücüyü bırakın yetişkin insan da bile berbat sürekli öksürtür o tahrış eder boğazını antibiyotiği kullanın her ihtimalde 5 gün tek çünkü ciğerine inmesin yavrucağın thymex diye bir kekik şurubu var 15 gün sabah akşam verin  hiçbişeyi kalmaz
tarafından
Birde bunlara artı zaditen damla var sabah akşam onu da  15 gün sabah 7 akşam 7 damla verin
(47 puan) tarafından
Alerjik allerset surup ve burnuna alerji damlası verdi ama dün doktora getirdigimde kuru olan oksuruk bugün balgamli olunca kafama taktım acaba dün balgam yok diyemi doktor asisti bırak dedi blmiyorumki antibiyotik balgamı atarmi
0 oy
tarafından

image

imageBizim de başımıza geldi o yüzden bizim doktorumuz özel doktor 

Bunlar

(47 puan) tarafından
Teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim
0 oy
(2,203 puan) tarafından

Canım o antibiyotik ne bilmem ama bebeğim henüz 3 aylık 7 yaşında kardeşim var çok kötü hasta oldu bogazım ağrıyor anne dedi Agumentin s900 verdi anında kesti 

Eğer alerji gibi bir durum olursa doktora alerset diye ilaç var kuru öksürük için nasıl yazılıyor bilmiyorum ama okunduğu gibi yazdım artık o da çok iyi bir doktora sor istersen canım öyle durumlarda verirsin anında kesiyor bu ilaç veömeyen kronik kuru öksürük için kardeşimin alerjik bir bünyesi var anında öksürük yapar eli yüzü şişer annem hemen o ilacı verir geçer
(47 puan) tarafından
Evet dün doktor allerset verdi öksürüğü azaldı ama balgamı var boğazında hırıltı var balgamdan dolayı bugün oldu oda acaba balgam sökücü asist var versemmi bilemedim onu sormak istedim teşekkür ederim
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Asist öksürüğü arttırıyor ve daha kolay atıyor artması normal ver atsın geçmiş olsun 
0 oy
(13,003 puan) tarafından
Asist balgam atmas için zaten kullan derim 
0 oy
(420 puan) tarafından
Asist zaten öksürük yapar canım balgamı atmak için. Balgam varsa ver öksüre öksüre atacak onu 
0 oy
(142 puan) tarafından
Buhar makinanız varsa o da çok iyi bn de kullandım asisti o da iyi ama korkuyorsanız asisti içirmeye buhar da çok iyi geliyo ilaç koymanıza gerek yok su koysanız da yeter makinaya
(47 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

+4 oy
48 cevap 1,286 göst.
7 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,133 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 147 göst.
17 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde mehlikam (103 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 205 göst.
16 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ftm1907 (633 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 796 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kadriyetaycur (1,288 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,061 soru

24,177,860 cevap

336,209 kullanıcı

...