+4 oy
374 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (130 puan) tarafından

image

Allah evlatlarımızı bize bağışlasın ❤️

9 Cevaplar

0 oy
(7,599 puan) tarafından
Öyle tabi çok şükür ❤️ bu zamanda eli ayağı düzgün sağlıklı bir evlat vermişse Rabb'im bize Dünya'nın en zengini biziz:)
(130 puan) tarafından
Allah bize hayırlı evlat kendine hayırlı kul etsin inşAllah hiç birinin gözüne yaş değdirmesin ❤️
(7,599 puan) tarafından
Aminn inşallah cnm ❤️
-Reklam-
0 oy
(45 puan) tarafından
Amin canim insllah kolay değil evlat yetiştirmek 
(130 puan) tarafından
En tatlı zor :)
0 oy
(368 puan) tarafından
Atlas dogdu ben yemek yemeyi unuttum cogu zaman 1bucuk litrelik sisemle buyuk oglumu bekledim gelsin 5dakka alsin tuvalete gidip bisi atistiriyim diye uyumadi ayaktan iner inmez uyandi gece gunduz okadar vaktim olmuyoduki saclarimi bile tarayamiyodum 3 e vurmayi bile dusundum buyuk oglum uzulurum cok dedi vazgectim hayatimin en kisa duslarini atlas dogduktan sonra aldım 1saatlik yarim yamalak uykuyla gunlerimi aylarimi gecirdim simdi 6aylik gene firildak ama en azindan yurutecle birqz oyalaniyoda yemegimi yiyip tuvalete gidebiliyorum sevgisimi ? Saatlerce uyutmaya calistiktan sonra uyuyunca isirmammak icin oendimi zor tutuyorum ❤️☺️
(130 puan) tarafından
Ayyy çok güzel bi duygu ama Rabbim isteyenden önce anne baba olmayı hak eden herkese nasip etsin evlat duygusunu tatmayı dünyanın en güzel kokusuymuş evlat kokusu bende Siracımın kokusunu içime çekince anladım Rabbim bağışlasın Atlas bebegimizi de ❤️
(368 puan) tarafından
Amin cumlesini canim ❤️
0 oy
(163,446 puan) tarafından
allah evlatlarimizi bize bagislasin ❤️ cok guzel bi soz ama suda bi gercekki biz buyuyup evlenip yuva kurup coxuk sahibide olsak soguyan kahvemiz acikan  karnimoz kirlenen evimiz bakimsiz saclarimizda olsa bizde evladiz bizimde annemize babamiza ihtiyacimiz var her ne kadar olgun durmaya calissakka insan ne bilim bi annesini babasini istiyo aslinda bugun biraz duygusallastim sanirim neyse 
ins gidicez her yil gidiyozda bu yaz tam gitcemiz gun belli degil netlesmedi tarihler oda biraz stres yaratti brndr
(130 puan) tarafından
Geç olsun da güç olmasın gülüm benim
gunler cabuk gecse
(130 puan) tarafından
Günler saat olmuş geçer canım
ins❤️❤️❤️
0 oy
(2,411 puan) tarafından
Aynen öyle canları sağolsun gerisi elbet oluyor bizde bir zamanlar annelerimizin bebeğiydik şimdi bizlerde büyük anne olduk Hamd olsun 
(130 puan) tarafından
Hamd olsun canım benim
0 oy
(9,623 puan) tarafından

Ben hepsini yapiyom :)

(130 puan) tarafından
MaşAllah sana o zaman:D
0 oy
tarafından
Belki 2 belki 3 saatlik uykuyla duruyorum oda yarim yamalak kesintisiz değil ona rağmen bir değil bin şükür bana gülüşü bana bakışı yetiyor sağlıklı olsun yeter gerisi hiç önemli değil Rabbim bana 5 yıl sonunda nasip etti isteyen herkese bekletmeden en kısa zamanda sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin 

Iyi ki varsın güzel kızım Elisam❤
(130 puan) tarafından
Allah acısını göstermesin
0 oy
(870 puan) tarafından
Aaaa  tam beni anlatmışsın tamda boyle bır durumdayım deger canm 
(130 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım
0 oy
(7,617 puan) tarafından

Mesele şuan sürekli tepemde ayaklarımı  gıdıklaması 2 saniye bile rahat otursmama :D değiyor tabiki :D

(130 puan) tarafından
Yaaaa çok tatlı:D
(7,617 puan) tarafından
Sürekli benle oynuyo sjsjsjs

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 232 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Fatma1996 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (413 puan) tarafından soruldu
0 oy