0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından

Ya kızlar tiktok yüzünden eşimle anlaşamıyorum ben kullanmıyorum hatta nefret ediyorum onunda kullanmasını istemiyorum çok kez silip tekrar yüklüyor tesadüfen şimdi yine gördüm eşim araba gösterirken çok ofkeleniyorum napicam:(

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Saçma sapan şeyler izlemiyorsa sorun yok bence diğer uygulamada da var 
(30 puan) tarafından
Video yapmak için yüklediğini söylüyor ben görünce siliyor kendi de biliyor kötü bişey yaptığını
tarafından
O zaman hiç bişey demeden kontrol edin
-Reklam-
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Yanlış anlama eşin suçlu olmasaydı indirip kaldırmadı uygulamayı demeki halt yapmış ondan ya bir bayan yaza bilir sıkıntı yok cevap vermez engeler ama demeki birisiyle konuşuyor 
(30 puan) tarafından
Video yapmak için yüklediğini söylüyor ama işte ben  biseyini görmedim ama o uygulamadan nefret ediyorum bir kez indirdim eşimle beraber sildik hiç kullanmak içimden gelmedi bana göre değil eşimde kullanmasin istiyorum çok mu sey istiyorum bilemedimki:(
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Benim eşimde izliyodu ne izlese banada atıyodu şimdi pek vakti olmuyo zaten 
(30 puan) tarafından
Aynı sekilde canm şimdi bende tekrar indirdiğini görünce çok kötü hissediyorum ne kadar önemli olabilir ki bu pislik uygulama sinir olmamak elde değil
(2,672 puan) tarafından
İzlediği şeye göre değişir o biz kedi karavan yapım videoları vs izliyoruz halile akışa onlar düşüyo
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Şu adamları biraz salsaniza yaw tıktok.izleme arkadaşınla gitme oyun oynama yatma kalkma dışarı çık içeri gir sapitacagi.yoksa da kendini bişi sanıp sapitiyolar sonra
(14,201 puan) tarafından
Ama tiktok gerçekten iğrenç bir şey ya ben eşimin gidip gelmesine karışmam yaptığına yapmadığına karışmam ama telefonunda tiktok u görsem tüylerim şaha kalkar o kadar nefret ediyorum o uygulamadan mide bulandırıcı iğrenç ya
(30 puan) tarafından
Aynı beni anlatmışsınız sabah gitse nerdesin zor diyen biriyim yani o kadar karışmam ama buna gerçekten kızıyorum ya
(4,583 puan) tarafından
Herkesin bi huyu var işte naocan bazı şeyler de elden gelmiyor ama ne bilem insan da bunalım dusumuyorum da bekarken bende öyleydim de evlenince şimdi.diyom amma da gereksizmis iki tarafa da sıkıntı insanın kendi modu karşısındakinden daha çok düşüyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
7 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,593 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 725 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 85 göst.
+3 oy
11 cevap 605 göst.
30 Mart 2025 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu