0 oy
124 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (281 puan) tarafından
Nedeni ne olabilir acaba nezlede olacak gibi ama bilemedim başım ağrıyor diye başını gösteriyor randevu alacam hangi bölüm bakar veya çocuk doktorumu

2 Cevaplar

0 oy
(1,409 puan) tarafından
Evet kuzum çocuk doktoru çok geçmiş olsun
(281 puan) tarafından
Sağol kuzum benim
-Reklam-
0 oy
(2,140 puan) tarafından
Kızım 3 yaşında sürekli başım ağrıyor derdi.  Bazen de sıkılınca derdi anlardım. Ama içim rahat etmedi cocuk doktoruna götürdüm.  O da bizi çocuk nörolojisine gönderdi. Nöroloji doktoru 6 yaş altı çocuklarda baş ağrısını pek normal bulmayız dedi aklım çıktı. Evde başım ağrıyor diyen biri var mı sürekli dedi eşim hep der migreni var. Ardından o da bizi KBB'ye yolladı. Tedaviyi ben yapacağim benlik derse tedavi etsin yoksa mr çekilmesi lazım dedi. Mr da anestezili olacaktı küçük olduğu için. KBB güzelce baktı meğer sinüsleri doluymuş yavrumun. Tedavisini etti çok şükür. 
(1,409 puan) tarafından
Ayyy geçmiş olsun kıyamam
(281 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım bende randevu alacam çünkü sabahları kalktığında da bazen başım diyordu anlıyorum acaba telefon çok bakıyor ondan olabilir mi yaa
(2,140 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Anlattım arkadaşa güzelce. İnşallah bir şeyi yoktur onun da evladının
(2,140 puan) tarafından
Kızım da bakar telefona ama sadece ondan değildir bacım. Sen bi götür olmadı KBB'ye de götür
(281 puan) tarafından
Götürcem canım randevu alayımda bi
(2,140 puan) tarafından
Allah şifa versin canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Ayten Ozdemir (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 93 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Bustas (577 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
24 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Adesseda (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
3 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,001 soru

24,118,930 cevap

333,364 kullanıcı

...