0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (1,266 puan) tarafından
Sonradan ciglk atarak uyandi hic.susmada agladi durdu eve zor yetstim.disardydim.ve geldim.geleli hala bagryo.hala.bagryo. ates yapar dedi ama huzurszlk.filan demedi  bu kdar aglamasi normalmi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ağrı kesici ver canım 
(1,266 puan) tarafından
Verdmm smdi.bulamadim.nerde oldugunu kizimdan saklmastimda bu kdar aglamasinnormalmi
tarafından
Ağrısı olmuştur canım keşke aşı olur olmaz verseydin yazık ağır oluyor aşılar genelde
(1,266 puan) tarafından
Kizimda bu kdar olmadii oglum.habire agliyo hic susmadii
(1,266 puan) tarafından
Yikayabilsem.rahatlardida yikamayirljm.yasak
-Reklam-
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Canım ağrısı vardır banyo yasak o aşıda üç gün ateşi olabilir calpol verebilirsin bir çay kaşığı rahatlar 
(1,266 puan) tarafından
Aynn 1 dk susuyor  10 dk agliyorya
(7,448 puan) tarafından
Calpol etki eder birazdan kucağına al sakinleşir sende canım
(1,266 puan) tarafından
Kiz hersey yapiyom bnamsn demiyoki
(7,448 puan) tarafından
Geçer birazdan canım birde yüzüstü yatır çok rahat ederler benimde 3 aylık oğlum var şimdi ilkinde de ikincisinde de hep öyle yatırdım kontrol et tabi kendini kurtarabilmesi önemli
(1,266 puan) tarafından
Hmm anldm tmm cnm
0 oy
tarafından
İkinci ay aşısı oğlumda da huysuzluk yaptı canım hatta hafif ateş de yaptı gün içinde. Huysuzluk yapması da normal ağrıyordur aşı yeri. Kızamık aşısı deri altına yapılıyor ya. Sen aşı yerine biraz dikkat et iltihap kalmasın su değmesin. Bir çk kalmış ver. Biz de bir ay önce vurulduk 2. ay aşısını sağlık ocağının doktoru söylemişti. Kendi kafama göre demiyorum yani. Geçmiş olsun.
(1,266 puan) tarafından
Ne vereyim anlmdm agri kesci diyorsan verdm
tarafından
Klavye işte sjsmxöxö. Calpol canım calpol:)
(1,266 puan) tarafından
Verdimm kuzumm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 226 göst.
0 oy
5 cevap 163 göst.
8 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelinnn2 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 497 göst.
29 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semramiran (410 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 216 göst.
11 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berivanadnan (342 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,706 soru

24,102,258 cevap

332,491 kullanıcı

...