0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (420 puan) tarafından
Bugün ikinci gün kızlar bı gelişme yok maalesef söylemiyor yapınca üstünü değiştirmem için geliyor sabırlı ve sakin yaklaşıyorum bı tavsiye verin banaaa 

4 Cevaplar

0 oy
(870 puan) tarafından
Kac yasında canm bırde sureklı o soylemedn 15 dk bır falan gtr bak anneciğim çüş gelırse soyle bana her seferinde soyle bır muddet en sonra alısır lazımlık varmı yoksa normal tuvalete mi gtrrsn 
(420 puan) tarafından
Oturmalı tuvalet için aparat aldım orda yapmıyor canım diğerinden korkuyor lazimlik kullanıyoruz şuan aynı dediğin gibi 15 dakika da bir götürüyorum oturuyoruz yapmıyor kalkınca yapıp öyle geliyor:(
(420 puan) tarafından
35 aylık kuzu
(870 puan) tarafından
Bnm kızım 1 bucuk yasında mesala hala altında bez var mesela kaka yaprkn ıkınyr oturarak yap dıyrm otyr altında bez varken kaka kaka diyr bez veryrm poposunu sılyr sankı altında bez yokms gıbı ama bn ne zmn baslarım bılmyrm hemen ogrenır ama uzerıne cok dusemm ondn 8 aylk bırde kızım var
-Reklam-
0 oy
(264 puan) tarafından

En azindan altina yapinca rahatsiz oluyosa bi umut vardr:D ogrenir bizimki gotu boklu cisli gezsede hic rahatsiz olmuyo ogrenemedi erteledim 

0 oy
(23,515 puan) tarafından
Aynen böyle devam et ☺️ başka.tavsiye yok. Tek ilacı zaman
0 oy
tarafından
Öğrenir canım pes etme 3 yaşında sayılır küçük de değil benim oğlum 32 aylık geçen pazartesi başladım ilk bi kaç gün ful altına işedi akşama kadar kaç pijama değiştim hatırlamıyorum 4 üncü günden itibaren söylemeye başladı ama büyüğünü hep altına yaptı bugün söylemeye başladı *** temizlemekten içim dışıma çıkmıştı ama başardık o da rahat etti bezden rahatsız oluyordu bez masrafımız da yarıya düştü kızım 16 aylık seneye yazın onu da alıştırırım inşallah 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 59 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,729 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Papatyaamm (1,391 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 180 göst.
16 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Linkin (23,515 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 169 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Sukufe (8,415 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,849 soru

24,189,303 cevap

336,821 kullanıcı

...