0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (1,609 puan) tarafından
Kızım küçük ama ielrde ihtiyacı olur diye şimdiden yaptıralım diyorum bilgisayar mühendisi arkadaşlar toplayalım.falan dedi önce saçma geldi ama bilemedim çok bu konuda fikir sahibi değilim ilgi yada alanı olan bilgi verecek varmı 

4 Cevaplar

0 oy
(5,370 puan) tarafından
Bizim evde var ama eşim için. Kızım için şimdiden kurdurmazdım. Masaüstü yerine laptop daha mantıklı 
(1,609 puan) tarafından
Oyun amaçlı mi bende sen gibi düşünüyorum da eşim böyle.dedi
(5,370 puan) tarafından
Bizdeki bilgisayar oyun için değil eşimin işi için. Oyun için olsa alamazdı zaten. Bence çok erken.
-Reklam-
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Eşim yazılımcı ve bilgi işlem yöneticisi bizim yıllardır bir çalışma odamız var eşim hem işlerini yapıyor hemde beraber oyunlar oynuyoruz ilerde çocukların ödevi vs olduğu zamanda hazır bir şekilde bulunuyor gerekli ortam var zaten
(1,609 puan) tarafından
Hı size göre gerekli oyun oynamıyoruz biz birde ona bulasmayalim ajajsjs çocuk icinverek varmı laptop daha mi mantıklı bilemedim iş için ikimizede gerekmiyor PC. Bizim eşine sorar misin ucretsi ne kadar kurmak için
(7,448 puan) tarafından
Biz yıllardır oynuyoruz :)) Sorarım canım tabi toplamak mı daha mantıklı almak mı vs onuda sorarım  ne kadarlık kızın
(7,448 puan) tarafından
Ay şimdi okudum çok küçük daha ya çok erken teknoloji gelişiyor yaşı biraz büyüsün öyle yaparsınız ne gerek var şimdiden
0 oy
(17,097 puan) tarafından
Ay yok ya ne gerek var. Masaüstü çok hantal bence. En iyisi laptop almak. Hem istedigi yerde kullanabilir hemde evde gereksiz yer işgal etmez. 
(1,609 puan) tarafından
Bencede öyle ama onunla eve yapacakmış lapton da dışarı çıktığımızda bencede gereksiz ama kocam istiyor.anlamadim çocuk 13aylik
(17,097 puan) tarafından
Teknoloji olduğu yerde kalmiyor canim. Bebek büyüduğü zaman hangi teknolojiye sahip bilgisayarlar olacak kimbilir. O sizin şimdiki aldiğinizi beğenmez. Boşuna masraf bence.
(1,050 puan) tarafından
Kiz 13 aylık çocuk için bilgisayar şimdiden alınır mı oncelik alırsınız tablet bebekler için olanından sonra normal bide masaüstü ne öyle alin leptop hemde ince olsun
(1,050 puan) tarafından
Ben bile 7 yip önce aldığım bilgisayar hoşuma gitmiyor ağır geliyor yavaş geliyor bundan 15 yil sonra ooo neler olur nler
0 oy
(2,225 puan) tarafından

Gereksiz bence leptop daha mantıklı  

Diğer türlü hem yer kaplıyor kalabalık gibi 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
+1 oy
1 cevap 123 göst.
+1 oy
2 cevap 52 göst.
0 oy