0 oy
140 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Günaydın kizlaaarrrr

Ben bu gün 16 haftalık oldum 2 li tarama testini yaptırmadım bilerek yaptırmak istemedim yani 

3 lu tarama testi zamanı da geliyo yaptırmak istemiyorum sadece zamanı gelince ayrıntılı ulturasana girmek istiyorum Allah göstermesin çocukta bisey var deseler zaten aldırmam ama doğuma kadar ağlarım ilk oğlum da burnu ufak diye downsenderomlu olabilir demişlerdi doğuma kadar ağladım hep aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bu konu da siz ne düşünüyorsunuz?

4 Cevaplar

0 oy
(22,689 puan) tarafından
Aldırma ya da illle bilmem istiyorum düşüncen yoksa yaptırma. Ben bilmek istediğim için yaptırdım 2 li taramayı. Detaylı ultrasonda beyninde kistler görüldü. Ben de çok üzülmüştüm. Şükür sonra kendiliğinden geçti. Öyle de olsa böyle de olsa aldırmazdim zaten. 
tarafından
Aynı dusuncedeyim bende allah nasip ederse zamanı gelince  ayrintiliya girerim
-Reklam-
0 oy
(3,403 puan) tarafından
Bnde yaptırmadım sadece ultrason girdim Bi sorun görüyorsanız test yapaym dedim doktor da genel olarak normal gelişimi dedi bnde yaptır adm ayrıntılıda raporlu istiyorlar biz sıra bulamadık maalesef demfemden dolayı normal bakıldı şükür sorun yok 26 haftalığız 
tarafından
Bende öyle yapcam canım zamani gelince ayrintiliya girerim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
0 oy
tarafından
Bende yaptırmadım ikili üçlü testleri sadece detayli uktrasona girdim şeker yüklemesi bile yaptirmadim zaten o testlerin doğruluk payı %60 bide her ne olursa olsun aldirmayacak olan zaten o testlere girmemesi gerekiyor yoksa hamilelik zehir olur 
tarafından
Kesinlikle oğlum da burnu ufak diye downswndromu olabilir demişlerdi doğuma kadar aglamistim
0 oy
(775 puan) tarafından
Ben bunların hiç birini yaptırmamıştım sadece detaylı ultrasona girdim orda zaten doktor herşeyi açıklamıştı 
tarafından
Bende öyle yapcam canim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 68 göst.
14 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayyse (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 463 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Kubra.10 (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,309 soru

24,042,852 cevap

329,212 kullanıcı

...